PRISON BREAK NA RUSKI NAČIN: Lisice na rukama, topovi u nogama - Pavel Mamaev teroriše golmane u zatvoru!
Ruski fudbaler, Pavel Mamaev, Foto: Profimedia

golgeter sa lisicama

PRISON BREAK NA RUSKI NAČIN: Lisice na rukama, topovi u nogama - Pavel Mamaev teroriše golmane u zatvoru!

On se nalazi u zatvoru "Butjirka", koji je izgrađen još u 18. veku od strane ruskih careva, kojima je služio za zatvaranje pobunjenih Kozaka i samoproklamovanih drušvenih revolucionara

Objavljeno: 20:03h

Bivši reprezentativac Rusije Pavel Mamaev, trenutno se nalazi u pritvoru, dok čeka presudu za napada na ruskog predstvanika vlade. On je zajedno sa Aleksandrom Kokorinom u jednom kafiću rešio da se obračuna sa zvaničnikom Ministarstva privrede u Rusiji, nastao je opšti skandal. Dvojac je iza rešetaka od oktobra i čekaju zvaničnu presudu, a vreme ubijaju igranjem fudbala. Tako je Mamaev zaigrao sa svojim kolegama zatvorenicima fudbalsku utakmicu šest na šest, da bi sve bilo fer, po poluvreme je proveo na obe strane. Tokom utakmice postigao je čak sedam golova, toliko, jasno, nije dao nikada u fudbalskoj karijeri na jednoj utakmici.

Pavel Mamaev se nalazi u ruskom zatvoru
Pavel Mamaev se nalazi u ruskom zatvoru foto: EPA

- Nezaboravan osećaj. Nakon svih ovih meseci, srećan sam što se dogodio jedan ovakav meč. Posvetiću ga svojoj supruzi", istakao je bivši ruski reprezentativac posle utakmice. Inače, dvojac se nalazi u zatvoru "Butjirka", koji je izgrađen još u 18. veku od strane ruskih careva, kojima je služio za zatvaranje pobunjenih Kozaka i samoproklamovanih drušvenih revolucionara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.