BIVŠI IGRAČ ZVEZDE, SADA TRENER VOJVODINE: Marakanu ćemo napustiti krvavih kolena!
Radovan Krivokapić, Foto: Starsport©

VERUJE U SVOJ TIM!

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE, SADA TRENER VOJVODINE: Marakanu ćemo napustiti krvavih kolena!

Prema njegovim rečima duel Crvene zvezde i Vojvodine nije više derbi kao nekad

Objavljeno:

Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić, pred duel sa Crvenom zvezdom u Superligi, kaže da njegov tim ima najteži mogući zadatak na startu prolećnog dela, ali da će učiniti sve da se prikaže u pravom svetlu u Beogradu.

- Očekuje nas najteži mogući rival u ovom trenutku, svima je jasno da je Crvena zvezda trenutno ubedljivo iznad svih i da je po igračkim, trenerskim i upravnim strukturama otišla daleko napred, na evropskom je nivou. Međutim, mi gledamo nas i to kako ćemo da izgledamo, želimo da pružimo maksimum jer to je obaveza koju imamo prema grbu i dresu - rekao je Krivokapić na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Prema njegovim rečima duel Crvene zvezde i Vojvodine nije više derbi kao nekad.

- Nismo u situaciji da pretimo ili tvrdimo kako ćemo nadigrati rivala, ali ćemo se truditi, jer nadu i želju niko ne može da nam oduzme. Posebno me raduje to što, kroz razgovore sa igračima, kod njih vidim veliku želju da pokažu sve što mogu i znaju - kaže bivša "desetka" Crvene zvezde.

Krivokapić u dresu Radničkog Kragujevca protiv Zvezde
Krivokapić u dresu Radničkog Kragujevca protiv Zvezde foto: Saša Pavlić Koky

On je odao priznanje Zvezdi na dosadašnjim rezultatima, ali i upozorio.

- Zvezda je u velikoj seriji pobeda, ali to ponekad zna i da uspeva. Nadam se da će biti pomalo uspavani i u subotu i da ćemo iskoristiti taj momenat, pa da pokušamo da im prekinemo seriju nepobedivosti - navodi on.

Interesantno da u Zvezdinom timu postoje čak šestorica bivših fudbalera Vojvodine - Dušan Jovančić, Srđan Babić, Milan Pavkov, Nemanja Supić, Zoran Popović i Mirko Ivanić.

- Naravno da svaki igrač kada igra protiv bivšeg kluba ima dodatni motiv, te verujem da će tako biti i u njihovom slučaju. Ipak, ne opterećujemo se i gledamo samo sebe. Ko će biti na drugoj strani za nas je totalno nevažno - istakao je Krivokapić, pa zaključio.

- Poručujem navijačima Vojvodine da nijednog trenutka ne sumnjaju u to da će svaki naš igrač na terenu pružiti maksimum. Da li će to biti dovoljno za povoljan rezultat ili ne, videćemo, ali u svakom slučaju, treba da znaju da, dok sam ja šef stručnog štaba, igrači na svakom meču teren moraju napustiti krvavih kolena, ali sa obe noge čvrsto na zemlji, jer to će značiti da smo uradili nešto dobro!

Utakmica 22. kola Crvena zvezda - Vojvodina zakazana je za subotu od 16 sati na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.