UEFA NE PRAŠTA DIVLJANJA NAVIJAČA: Palili pirotehniku, gađali igrače, blokirali stepenište...Na tapetu četiri tima!
Navijači Mančestera gađali su Di Mariju, Foto: Reuters

POKRENUTI POSTUPCI

UEFA NE PRAŠTA DIVLJANJA NAVIJAČA: Palili pirotehniku, gađali igrače, blokirali stepenište...Na tapetu četiri tima!

UEFA će o oba slučaja odlučivati 28. februara

Objavljeno:

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Mančester junajteda i Pari Sen Žermena zbog izgreda navijača na prvoj utakmici osmine finala ta dva kluba u Ligi šampiona.

Disciplinski postupak protiv Junajteda je pokrenut zbog ubacivanja predmeta na teren i blokiranja stepeništa. Navijači Crvenih đavola su tokom meča gađali igrača PSŽ Anhela di Mariju plastičnom flašom piva.

Argentinac, nekadašnji igrač kluba s Old Traforda, podigao je flašu i "otpio" gutljaj pre nego što je bacio pored terena. Postupak protiv PSŽ je pokrenut zbog pirotehnike, ubacivanja predmeta na teren i remećenja publike. Utakmica između Parižana i Mančestera završena je pobedom francuskog tima od 2:0.

UEFA je pokrenula i disciplinski postupak protiv Zenita i Fenerbahčea posle prve utakmice šesnaestine finala Lige Evrope. Fudbaleri Fenerbahčea pobedili su u Istanbulu Zenit iz Sankt Peterburga sa 1:0 u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

Disciplinski postupak protiv Zenita pokrenut je pošto su navijači ruskog kluba koristili pirotehniku i ubacivali predmete na teren, dok je protiv Fenerbahčea postupak pokrenut zbog blokiranja stepenica.

UEFA će o oba slučaja odlučivati 28. februara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.