ZVEZDIN BISER OŠTRI ZUBE ZA LALE: Najavljuje grmljavinu i kišu golova!
Dejan Joveljić, Foto: Starsport©

VERUJE U EKIPU

ZVEZDIN BISER OŠTRI ZUBE ZA LALE: Najavljuje grmljavinu i kišu golova!

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 16. februara, dočekuju ekipu Vojvodine u 22. kolu Super lige Srbije

Objavljeno:

Prolećni deo Superlige Srbije počinje predstojećeg vikenda, a u 22. kolu koplja će ukrstiti Crvena zvezda i Vojvodina.

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić rekao je da je njegova ekipa potpuno spremna za nastavak sezone i meč protiv Vojvodine i istakao da je uveren da će navijačima prirediti lepo fudbalsko popodne, puno golova.

- Jesenja polusezona je za nas bila izuzetno duga i naporna. S ove tačke gledišta, nadam se da će cela 2019. biti podjednako uspešna kao i prošla. Prva prepreka na tom putu uspeha nam je ekipa Vojvodine. Uvek su velika očekivanja od utakmice koja se igra na Marakani, posebno sada kad dva meseca nije bilo fudbala na najvećem srpskom stadionu - rekao je Joveljić.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 16. februara, dočekuju ekipu Vojvodine u 22. kolu Super lige Srbije. Utakmica počinje u 16 časova.

- Potpuno smo spremni za tu proveru, s nestrpljenjem očekujemo utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Uveren sam da ćemo našim navijačima prirediti lepo fudbalsko popodne, puno golova - dodao je mladi fudbaler.

Napadač crveno-belih naveo je da očekuje fenomenalnu atmosferu na stadionu "Rajko Mitić".

- Nama igračima su takmičarske utakmice nešto najlepše. Posebno zato što sa tribina, gde god da igramo, u svakom trenutku čujemo pesmu naših navijača. Zato ih pozivam da dođu u što većem broju na premijernu utakmicu na Marakani u 2019, da nas podrže. Veliki deo rezultata koje smo ostvarili protekle godine je njihova zasluga. Verujem da ćemo nastaviti zajedno da slavimo uspehe - rekao je on.

Mladi fudbaler je zadovoljan radom cele ekipe na pripremama, kao i svojim ličnim učinkom.

- Vodim se devizom da uvek može bolje. Naravno da bih jako želeo da osvojimo titulu, takođe i Kup. To je želja svih zvezdaša. Što se mog učinka tiče, bio bih presrećan da do kraja sezone postignem više od pet golova - rekao je Joveljić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.