KAD ĆE DANILO PANTIĆ NA TEREN?! Partizanov vezista muku muči sa tetivom!
Danilo Pantić, Foto: FK Partizan

NADA SE

KAD ĆE DANILO PANTIĆ NA TEREN?! Partizanov vezista muku muči sa tetivom!

Po povratku sa priprema iz Turske, crno-beli su nastavili sa trenažnim procesom

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je da se nada da će uskoro početi da trenira i da će biti spreman za utakmice i dodao da je veoma bitno da crno-beli prolećni deo sezone počnu na pravi način - pobedom.

Po povratku sa priprema iz Turske, crno-beli su nastavili sa trenažnim procesom. Među igračima, koji još nisu krenuli sa treninzima je i Pantić, koji već mesec dana ima upalu Ahilove tetive, baš kao i Đorđe Ivanović. On je rekao da u bazenu i teretani radi vežbe koje nemaju uticaj na Ahilovu tetivu koja mu je povređena.

- Nadam se da ću brzo početi da treniram, a samim tim i da budem spreman za utakmice - rekao je Danilo Pantić.

Danilo Pantić vredno radi na oporavku
Danilo Pantić vredno radi na oporavku foto: FK Partizan

Povreda Ahilove tetive je veoma nezgodna za oporavak, zna da traje od dve do šest nedelja.

- Da, evo već mesec dana sam pasivan, ne radim ništa, stavljam led u velikim količinama što je veoma bitno. U tetivama ima malo krvi i teško je doći do nje. Svaki dan hodamo u toku dana i samim tim je iritiramo. Jedna od ređih i nezgodnijih povreda - dodao je vezista Partizana.

Naglasio je i da mu je bilo teško tokom priprema.

- Proveo sam tamo sa momcima dve nedelje, ali ne treba žaliti za onim što ne možemo da promenimo, već biti pozitivan i nadati se da ću im se što pre pridružiti na terenu. Ovakve stvari se dešavaju u fudbalu, mi smo u neku ruku spremni na to, a dobro je da nije neka teža povreda. Ove 'male' su OK, neka ostane tako, sve se da izlečiti - rekao je on.

Danilo Pantić radi vežbe za oporavak u bazenu
Danilo Pantić radi vežbe za oporavak u bazenu foto: FK Partizan

Partizan prvi meč u 2019. godini, u 22. kolu Super lige Srbije, igra protiv Bačke u gostima, a vrlo brzo nakon toga crno-bele očekuje i večiti derbi.

- Veoma je bitno da ovo prvo kolo počnemo na pravi način - pobedom. Igraćemo protiv jedne defanzivne ekipe i nadam se da ćemo sve utakmice do derbija pobediti, a onda dati svoj maksimum i pobediti i u derbiju - zaključio je Pantić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.