HRVATSKI FUDBALER UHAPŠEN U AUSTRALIJI: Napastvovao devojku u avionu, a onda mu se pakao sručio na vrat!
Marko Šimić, Foto: Printscreen/Youtube

PUČE BRUKA!

HRVATSKI FUDBALER UHAPŠEN U AUSTRALIJI: Napastvovao devojku u avionu, a onda mu se pakao sručio na vrat!

Stravičan ispad napadača iz komšiluka

Objavljeno:

Hrvatski fudbaler Marko Šimić (31) priveden je u Australiji zbog napastvovanja jedne devojke tokom leta, javljaju mediji iz najmanjeg kontinenta na svetu.

Njega je prijavila putnica na letu iz Indonezije u Australiju i optužila ga za seksualno uznemiravanje. Ona se prvo se požalila osoblju u avionu, koje je alarmiralo policiju, da bi po sletanju aviona Šimića policajci dočekali i priveli.

On je malo poznat široj fudbalskoj javnosti, 2015. godine u Hrvatskoj je igrao za Inter iz Zaprešića, a obećavao je u mladoj reprezentaciji, međutim nikada nije dostigao pun potencijal.

U avionu je bio sa saigračima iz indonežanskog kluba Persija Džakarta za koji igra od 2017. godine i u kojem je velika zvezda. Putovao je na utakmicu protiv australijskog kluba Njukastl Džetsa u azijskom kupu.

Pošto su ga policajci priveli čim je napustio avion, Šimić je u pratnji advokata izašao pred sudiju.

Iako je advokat tražio da se sve ubrza, taj zahtev je odbijen uz obrazloženje da će tretirati ovaj slučaj kao i svaki drugi. Šimić je pušten da se slobode, ali mu je oduzet pasoš do sledećeg saslušanja koje je na rasporedu 9. aprila, te će saigrači bez njega morati da se vrate u Indoneziju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.