TOGA NEMA, NITI ĆE BITI U SRBIJI! U Splitu stadion ošišan u vidu kukastog krsta, a igrač se dere: Za dom spremni!
Zastave Srbije i Hrvatske, Foto: AP

ONDA SMO MI FAŠISTI...

TOGA NEMA, NITI ĆE BITI U SRBIJI! U Splitu stadion ošišan u vidu kukastog krsta, a igrač se dere: Za dom spremni!

Neke stvari izgleda da se ne menjaju već gotovo čitav vek...

Objavljeno:

Nemili događaji iz Splita koji su se dogodili prošlog vikenda, nikako da prestanu da se vrte po medijima, ali i društvenim mrežama.

Podsetimo, u subotu su pripadnici Torcide Split napali tri vaterpoliste Crvene zvezde, od kojih je jedan, golman Aleksandro Kralj, morao čak da uskoči u ledeno more kako bi izbegao linč i izbadanje nožem.

On je zadobio posekotinu na nozi od noža koji je nosio jedan huligan, zbog čega ne jenjava "rat" na društvenim mrežama između pripadnika ova dva naroda koja su nekada živeli skladno i u istoj državi.

Jedan Tviter korisnik postavio je interesantan status kojim pokužava da pokaže koliko zaista razlike ima između pripadnika ova dva naroda.

- U Splitu je osvanuo i stadion ''ošišan'' u vidu kukastog krsta. U Zagrebu (ili gde već) je centarhalf reprezentacije vikao u mikrofon ''Za dom'', a ceo stadion mu odgovarao ''Spremni''. Toga nema, niti će biti kod nas u Srbiji. Manite me da je to ''isto kao kod nas''. NIJE!!! - napisao je dotični Jeremija99.

Podsetimo se ta dva nemila momenta na koja je on ovde aludirao.

Kukasti krst viđen je na utakmici između Hrvatske i Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016, zbog čega su naše komšije posle i kažnjene...

A, centarhalf koji je vikao "Za dom spremni" je, naravno, Džo Šimunić. Podsetimo se i toga...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.