SPEKTAKL NA MARAKANI: Dušan Jovančić ima poruku za Delije!
Dušan Jovančić, Foto: Starsport©

pred vojvodinu

SPEKTAKL NA MARAKANI: Dušan Jovančić ima poruku za Delije!

Svi na stadion - poručio je ljubimac zvezdaša

Objavljeno: 19:07h

Dva meseca je prošlo od kada su fudbaleri Crvene zvezde odigrali utakmicu na Marakani. Crveno-beli se vraćaju na svoj teren ove subote, 16. februara, od 16 časova, kada se sastaju sa ekipom Vojvodine.

- Uželeli smo se fudbala na pripremama. Sada sledi najlepši deo, takmičarske utakmice. Iza nas je duga polusezona, odigrali smo čak 37 utakmica i navikli smo na taj ritam. Zaista jedva čekamo da istrčimo na teren u subotu. Prijao nam je odmor, ali ipak fali uzbuđenje, adrenalin, osećaj kada si na terenu. Za to svi živimo – rekao je Jovančić.

Crveno-beli vezista očekuje pravi spektakl na stadionu "Rajko Mitić" na premijernoj utakmici u 2019. godini.

- Iako smo igrali samo prijateljske utakmice u prethodnom periodu pristupali smo im maksimalno ozbiljno, jedino je nedostajala publika. Naši navijači mnogo doprinose na svakom meču, bilo da igramo na strani ili kod kuće. Oni su nam najviše nedostajali tokom pripremnog perioda. Mnogo veliki motiv i podršku daju nam naše pristalice sa tribina, zato pozivam sve da u što većem broju dođu u subotu od 16 časova na Marakanu, da zajedno osvojimo prva tri boda u 2019. godini.

Fudbaleri Crvene zvezde na šest utakmica u pripremnom periodu postigli su 19 golova, a primili samo tri pogotka.

- Odlično smo uradili pripreme, na Kipru je fokus bio na fizičkoj spremi, a koliko smo dobro radili pokazalo se već u Turskoj, gde smo ostvarili pet pobeda na prijateljskim utakmicama. Igrali smo sa jakim protivnicima, dobre propvere su iza nas. Imali smo raznovrsne rivale, koji su nam pomogli da vidimo gde smo i koliko smo spremni. Verujem da smo na pripremama ispunili sve zahteve šefa i stručnog štaba, pored toga smo ostvarili sve pobede i možemo biti zadovoljni urađenim. Sada je na nama da nastavimo u istom ritmu i u domaćem šampionatu. Spremni ulazimo u prvenstvo, postavili smo sebi visoke ciljeve, želimo da obradujemo naše navijače osvajanjem duple krune posle 12 godina i daćemo sve od sebe da u tome i uspemo.

Jovančić ističe da je njegova ekipa spremna za lepu fudbalsku predstavu u subotu na Marakani.

- Ne smemo da potcenimo Vojvodinu, oni su bolja ekipa nego što to trenutno njihova pozicija na tabeli pokazuje. Sigurno će naš stručni štab odraditi odličnu analizu, predočiće nam slabosti i jače strane našeg protivnika i to će nam mnogo pomoći da ostvarimo pobedu. Sada imamo i dodatnu snagu u vidu igrača koji su došli u naš klub u zimskom prelaznom roku. Svi su se odlično uklopili, dobri sufudbaleri i dobri momci. Nisu imali problem sa adaptacijom, i sam znam kako je kada se dođe u Crvenu zvezdu, svi igrači uvek lepo prihvate novajlije. Verujem da će vrlo brzo na terenu pokazati kvalitet – zaključio je Jovančić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.