KOKEZA ODLAZI? Fudbalski Savez Srbije dobija novog predsednika!
Slaviša Kokeza, predsednik FSS, Foto: Fonet

priča se

KOKEZA ODLAZI? Fudbalski Savez Srbije dobija novog predsednika!

Propustili smo tri velika takmičenja i nema potrebe da ističemo koliki je to gubitak...

Objavljeno:

Po isteku četvorogodišnjeg mandata, Slaviša Kokeza neće ponovo da se kandiduje za mesto predsednika FSS prenosi Maxbetsport.

Za vreme Kokezinog mandata izboren je odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji, prvo učešće na Mundijalu posle osam godina. S te strane njegovo predsednikovanje je bilo apsolutno uspešno, s obzirom na to da je prioritet u njegovom programu bio odlazak na najveće fudbalsko takmičenje.

– Stvaranje pozitivne atmosfere oko i unutar reprezentacije je moj prvi cilj. Propustili smo tri velika takmičenja i nema potrebe da ističemo koliki je to gubitak. Na to su uticali mnogi faktori, ali kriza rezultata je očigledna. Izabrali smo novog selektora, dokazanog, i moramo da vratimo poverenje nacije. Neophodno je da iskorenimo klubaštvo i lične interese jer moramo da budemo ujedinjeni na putu ka SP – rekao je Kokeza članovima Skupštine koji su ga u maju 2016. izabrali za čelnika Saveza.

Slaviša Kokeza, predsednik FSS
Slaviša Kokeza, predsednik FSS foto: Starsport©

Takođe, mlada reprezentacija je izborila plasman na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu, a “orlovi” su u novofomiranom takmičenju UEFA “Liga nacija” zauzeli prvo mesto u C ligi i plasirali se u kvalitetniji rang.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.