VEST KOJA POMERA TEKTONSKE PLOČE: Juventus dovodi Salaha za 200 miliona evra?
Mohamed Salah, Foto: EPA/James Boardman

BOMBA!

VEST KOJA POMERA TEKTONSKE PLOČE: Juventus dovodi Salaha za 200 miliona evra?

Potpuno neočekivana informacija dolazi iz renomiranog britanskog Gardijana

Objavljeno:

Juventus je odlučio da postane najveća fudbalska sila na svetu! Posle dovođenja Kristijana Ronalda za 105 miliona evra, pa onda i Arona Ramzija za astronomsku platu (slobodan transfer), šuška se da je klub iz Torina spreman da odvoji čak 200.000.000 evra za asa Liverpula Mohameda Salaha.

On je 2017. godine upravo iz Serije A, iz Rome, prešao u redove Redsa za relativno malih 45.000.000 evra, a sada bi tim sa Mersisajda to mogao skoro pa da upetostruči.

Ako bi se ova vest britanskog Gardijana obistinila, Salah bi postao drugi najskuplje plaćeni igrač svih vremena iza Nejmara, koga je PSŽ platio Barseloni 222 miliona evra. Naravno, oborio bi i Juventusov rekord.

Pojedini mediji citiraju "izvore bliske Kristijanu Ronaldu", koji je navodno pozitivno reagovao na ovu ideju o angažovanju Salaha i "odobrio" transfer.

Još kada se u obzir uzme i činjenica da bi Paolo Dibala narednog leta mogao da se preseli u Real Madrid, zaista ne bi trebalo preterano da čudi da do Salahove selidbe u Torino, njegove druge iz Premijer lige u Seriju A, zapravo i dođe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.