BARSA DOGOVORILA SA JOVIĆEM, REAL SE ODMAH UMEŠAO: Florentino Perez poslao nestvarnu ponudu za srpskog Falkaa!
Luka Jović, Foto: Profimedia

RAT ZBOG SRBINA

BARSA DOGOVORILA SA JOVIĆEM, REAL SE ODMAH UMEŠAO: Florentino Perez poslao nestvarnu ponudu za srpskog Falkaa!

Cifra od koje se vrti u glavi...

Objavljeno: 11:55h

Svega dan pošto se pojavila informacija da je Barselona već dogovorila sve sa Lukom Jovićem oko transfera koji bi trebalo da se dogodi narednog leta, u trku za srpskog Falkaa umešao se i najljući Barsin rival - Real Madrid.

Tačnije, renomirani Bild je plasirao informaciju da je Florentino Perez poslao ponudu u Frankfurt od nestvarnih 45 miliona evra, kao i da je upravo zbog toga korak ispred Barselone.

Već i ptičice na grani znaju da je Barsa još od novembra počela da prati Jovića, ali je izgleda upravo to podstaklo i Real da reaguje.

Prvi favorit za osvajanje Lige šampiona je Mančester Siti s kvotom 4,70, a ako mislite da bi do trofeja mogao njegov gradski rival Junajted, kvota je 35! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Lige šampiona.

Luka se uklapa u novu viziju Real Madrida o kojoj je pričao predsednik Kraljevskog Kluba Florentino Perez.

- Nastavićemo da radimo na dovođenju mladih igrača koji mogu da budu zvezde u budućnosti - poručio je jedan od najmoćnijih ljudi u fudbalu.

Najveći dobitnik u ovoj priči svakako je Ajntraht, koji je srpskog asa dobio samo za šest miliona evra od Benfike, a sada bi mogao da gotovo desetostruko zaradi na njegovom odlasku.

Ostaje nam samo da vidimo gde...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.