UHAPŠEN NAPADAČ NA FUDBALERE NAPRETKA: Policija privela jednog od osumnjičenih za prebijanje Senegalca i Kamerunca!
Foto: Saša Pavlić Koky

Za ostalima se traga

UHAPŠEN NAPADAČ NA FUDBALERE NAPRETKA: Policija privela jednog od osumnjičenih za prebijanje Senegalca i Kamerunca!

Protiv njega će biti podignuta krivična prijava

Objavljeno: 15:10h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu identifikovali su i priveli tridesetogodišnjeg sugrađanina, osumnjičenog da je sinoć oko 19 časova, ispred "Pionirskog parka" u ovom gradu, naneo laku telesnu povredu državljaninu Senegala, inače fudbaleru kruševačkog Napretka.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, protiv osumnjičenog će, po nalogu nadležnog tužioca, biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Podsećamo da su tamnoputi igrači kruševačkog kluba, Samjuel Baha Regis i Ibrahim N'Dijaje najpre verbalno vređani, a potom i fizički napadnuti od strane nepoznatih osoba dok su šetali parkom.

Napadnuti su Ibrahima N'Dijaje i Samjuel Baha Regis
Napadnuti su Ibrahima N'Dijaje i Samjuel Baha Regisfoto: Printscreen, Saša Pavlić Koky

N'Dijaje koji je već godinama član kruševačkog tima zadobio je lakšu telesnu povredu, a kako je rekla portparolka kluba Valentina Vasić, njih dvojica su rekli da nisu vređani na rasnoj i nacionalnoj osnovi.

- N'dijaje je rekao da su ih vređali, ali ne na rasnoj osnovi, da oni nisu odgovarali na provokacije i da je onda jedan od njih metalnim predmetom napao Ibrahima sa leđa i naneo mu lakše telesne povrede - rekla je Vasić.

Razloge za napad očekuje se da utvrdi policija kada bude saslušala osumnjičenog, kao i kada budu bili pronađeni i ostali saučesnici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.