OVO SU IGRAČI KOJI SU NAPADNUTI U KRUŠEVCU ZATO ŠTO SU DRUGE BOJE KOŽE: Jedan je tražio izmenu jer se smrzao...
N'dijaje i Baha Regis, Foto: Printscreen, Saša Pavlić Koky

SRAMAN HULIGANSKI ISPAD

OVO SU IGRAČI KOJI SU NAPADNUTI U KRUŠEVCU ZATO ŠTO SU DRUGE BOJE KOŽE: Jedan je tražio izmenu jer se smrzao...

Senegalac je od 2012. godine u klubu iz Kruševca, dok je Kamerunac stigao prošlog leta

Objavljeno: 13:10h

Prethodne noći u Kruševcu dogodio se skandalozan navijački ispad, kada su navodno navijači ovog kluba napali dva tamnoputa fudbalera koja nastupaju za Čarapane - Ibrahimu N'dijajea i Samjuela Bahu Regisa.

Jedan od njih dobio je teške telesne povrede, dok je drugi prošao malo bolje.

Za one koji nisu upoznati sa njihovim likom i delom, Baha Regis je momak pristigao prethodnog leta, a ono što je interesantno oko njegovog dolaska je činjanjica da do tada godinu dana nije imao klub. Za Napredak je nastupio čak na 16 mečeva prošle polusezone, a upisao je po gol i asistanciju u Superligi.

Ovaj drugi, daleko poznatiji srpskoj javnosti u Kruševcu je od 2012. godine, uz izuzetak prošle sezone, kada je bio igrač danskog Randersa. Tamo se nije naigrao, pa se odmah godinu dana kasnije vratio u Superligu, u klub gde mu je mesto u prvoj postavi godinama zacementirano, posebno zbog fantastične brzine koju poseduje.

Ono što je posebno interesantno u vezi njega je jedan detalj iz seozone 2014/15, kada je tokom meča sa Donjim Sremom od trenera tražio da ga izvede iz igre zato što se smrzao!

Tada je odigrao sjajan meč, čak postigao i gol, ali i posle dve godine u Srbiji nije mogao da se navikne na hladne zime koje u Africi nije mogao da doživi (setimo se samo šta je ove zime pričao fudbaler Partizana Rikardo Gomeš).

Sada, kada smo vas podsetili na neke stvari iz njihovog ranijeg života, postavljamo vam pitanje: Da li je realno da su ih huligani napali i ko će tome da stane na kraj?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.