POLICAJAC U ZAGREBU ME JE UDARIO U STOMAK: Milivojević otkrio detalj sa Maksimira kada je nosio kačket Zvezde!
Luka Milivojević se podsetio čuvenog slučaja "kačket" sa Maksimira, Foto: Starsport©

intervju

POLICAJAC U ZAGREBU ME JE UDARIO U STOMAK: Milivojević otkrio detalj sa Maksimira kada je nosio kačket Zvezde!

Razlog je verovatno bio Zvezdin kačket sa kojim se pojavio posle utakmice pred novinarima

Objavljeno: 14:26h

Luka Milivojević je od Mundijala u Rusiji van reprezentacije Srbije zbog konflikta sa selektorom Mladenom Krstajićem, ali bi ta situacija možda uskoro mogla da se promeni sudeći prema rečima fudbalera Kristal Palasa u intervjuu datom grčkim medijima.

Milivojević je u razgovoru o vremenu provedenom u Olimpijakosu, karijeri u Engleskoj, pomenuo i njegov reprezentativni status. Otkrio je da očekuje određene razgovore na temu njegovog povratka u nacionalni tim.

Na konkretno pitanje da li ima šanse da uskoro opet zaigra za Srbiju, rekao je:

- Videćemo šta će se desiti. Rekao sam i ranije, stojim iza svake reči koju sam rekao, do danas, stajaću do kraja života, naprosto jer je to istina. Teško je da se nešto promeni, ali imam neke razgovore na tu temu, pa ćemo videti - rekao je Luka

Luka Milivojević na Mundijalu u Rusiji
Luka Milivojević na Mundijalu u Rusiji foto: Dado Đilas

Malo je poznato da je Milivojevića pre četiri godine, kada je gostovao u Zagrebu sa Olimpijakosom, udario jedan hrvatski policajac. Razlog je verovatno bio Zvezdin kačket sa kojim se pojavio posle utakmice pred novinarima.

Udario me je u stomak, ali to kamere nisu uhvatile - prisetio se Luka neprijatnog momenta sa "Maksimira".

- Teško mi je iz ove perspektive da pričam o nečemu što se desilo u Zagrebu pre 3-4 godine. Stavio sam tačku na tu priču, ne želim opet da otvaram tu temu. To je nešto što pripada prošlosti. Nisam o tome uopšte pričao posle, najbolje je da tako i ostane.

Otkako je Solskjer seo na klupo pre osam kola Junajted je ispustio samo dva boda, pa je i sada veliki favorit sa kvotom 1,65. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Fulam – Mančester junajted.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.