ZMAJEVI SU JEDNA VELIKA PORODICA: Saigrači iznenadili povređenog saigrača video porukom!
Fudbaleri Voždovca čestitaju rođendan svom povređenom saigraču, Foto: Youtube / Printscreen

svaka čast

ZMAJEVI SU JEDNA VELIKA PORODICA: Saigrači iznenadili povređenog saigrača video porukom!

Šef stručnog štaba Dragan Aničić zakazao je video analizu duela sa Lehom, ali je vrlo brzo postalo jasno da je sve urađeno kako bi Lazar Zličić dobio rođendanske čestitke i poruke podrške

Objavljeno:

Sjajan posao obavio je Voždovac ove zime, kako na transfer tržištu tako i u smislu priprema za prolećni deo sezone, a to potvrđuju i rezultati ostvareni na četiri kontrolne utakmice. Tri trijumfa i remi mogu da raduju trenera Dragana Aničića, ali više od samih rezultata ohrabruje način na koji ekipa igra i kako deluje na terenu. Evidentno je da je FK Voždovac ove zime svoje poslovanje i način na koji funkcioniše podigao na viši nivo. Na svim poljima vidi se napredak i to potvrđuje i rođendanska čestitka Lazaru Zličiću.

Mladi vezista povredio se u duelu sa japanskom ekipom Šonan Belmare, a klub je na rođendan uspeo da mu organizuje iznenađenje kojem se nije nadao. Šef stručnog štaba Dragan Aničić zakazao je video analizu duela sa Lehom, ali je vrlo brzo postalo jasno da je sve urađeno kako bi Lazar Zličić dobio rođendanske čestitke i poruke podrške. Gest Zmajeva za svaku pohvalu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.