ODIGRALI SMO ZA ZABORAV! FUDBALER PARTIZANA MORA DA ZNA KAKO DA SE PONAŠA! Mirković će tek očitati lekciju igračima
Zoran Bata Mirković posle generalne probe, Foto: Adria Media TV

Ljut je Batica

ODIGRALI SMO ZA ZABORAV! FUDBALER PARTIZANA MORA DA ZNA KAKO DA SE PONAŠA! Mirković će tek očitati lekciju igračima

Nije bio zadovoljan, ni igrom, a ni ponašanjem pojedinaca na poslednjem pripremnom meču

Objavljeno: 17:18h
Aleksa Radosavljević

Fudbaleri Partizana odigrali su poslednji pripremni meč na zimskim pripremama u Turskoj uoči povratka za Beograd.

Oni su slavili u duelu protiv Mladosti iz Doboja 2:0, ali su uz vrlo lošu igru prikazali i veliku nervozu što je rezultovalo sa čak dva crvena kartona (Nikolić i Gomeš).

Trener Zoran Bata Mirković je rekao da se najviše pribojavao ovog meča zbog eventualnih povreda, ali na svu sreću toga nije bilo.

- Pribojavali smo se ove utakmice iz razloga što uvek te poslednje utakmice na pripremama i poslednji dani, posebno što su one bile specifične i dugačke, donose neke nepredviđene stvari, povrede... Sem rezultata koji je bio pozitivan danas, pozitivno je što se niko nije povredio. Videli ste da je kod njih prisutna velika nervoza i s glavama su već u Beogradu.

Što se tiče same igre i Mirković priznaje da je ovo bila izuzetno loša partija njegovog tima i da su odigrali onako kako ne treba.

- Igra kao igra je bila za zaborav. Moramo mnogo bolje. Kada sumiram ovih 14 dana ovde, mislim da smo pokazali na nekim utakmicama model kako bi trebalo da igramo, a ovo danas je bilo kako ne treba.

Među igračima Partizana je prisutna velika nervoza tokom celih priprema i to se ogleda u 5 crvenih kartona na 5 utakmica.

- Igrač Partizana mora da zna kako da se ponaša. On i na terenu i van terena predstavlja, ne samo sebe, nego i klub. Na tu temu ćemo razgovarati - jasan je Mirković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.