ONI MU NAPRAVILI OPROŠTAJNU ŽURKU, A ON NIJE OTIŠAO: Legenda ostaje u Napoliju posle obrta u transferu!
Marek Hamšik, Foto: EPA/Ciro Fusco

PROPAO TRANSFER

ONI MU NAPRAVILI OPROŠTAJNU ŽURKU, A ON NIJE OTIŠAO: Legenda ostaje u Napoliju posle obrta u transferu!

Čelnici oba tima su postigli dogovor i rukovali se, a onda je italijanski klub objavio da je doneo odluku da stopira prelazak Slovaka u Kinu

Objavljeno:

Kapiten Napolija Marek Hamšik tokom prelaznog roka je ugovorio sve detalje transfera u kineski Dalijen.

Čelnici oba tima su postigli dogovor i rukovali se, a onda je italijanski klub objavio da je doneo odluku da stopira prelazak Slovaka u Kinu, jer je druga strana na kraju pregovora tražila načine plaćanja koji nisu bili dogovoreni ranije. To je poslednji u nizu preokreta oko transfer sage Hamšika u Dalijen. On je tokom prelaznog roka odbijao sve ponude i zaklinjao se na vernost Napolitancima do kraja karijere.

Onda je, prema medijima u Italiji, potpisao trogodišnji ugovor sa kineskom ekipom po kome je trebalo da zaradi ukupno 27 miliona evra i da Napoli dobije 15 miliona evra obeštećenja. Sve je bilo skoro pa završeno.

- Marek Hamšik je pokazao besprekorni profesionalizam. Srodio se sa klubom, navijačima, gradom. Nikada nikoga nije izdao, čak ni u najtežim trenucima. Drago mi je što će zaraditi bogatu kinesku penziju - rekao je Aurelio de Laurentis u oproštajnoj poruci.

Međutim, Hamšik će još da ostati u plavom Napolijevom dresu, jer je transfer propao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.