GROF ISPROZIVAO PARTIZAN ZBOG DUPLE KRUNE! Vuletić mu uzvratio tako da će se danima pušiti!
Vladimir Vuletić, Foto: Beta/Branislav Božić, Marina Lopičić

saopštenje za medije

GROF ISPROZIVAO PARTIZAN ZBOG DUPLE KRUNE! Vuletić mu uzvratio tako da će se danima pušiti!

Tako se danas, vajkajući se, oglasio najveći Partizanov prijatelj, Lažni car Šćepan Mali Bozović govoreći kako je “svega tu bilo” - reči su potpredsednika Partizana

Objavljeno: 16:18h
Aleksa Radosavljević

Posle današnje izjave Miodraga Božovića o pritiscima Partizana tokom 2017. godine i gubitka titule Crvene zvezde, ubrzo je usledio odgovor iz crno-belog tabora.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić odgovorio je u svom maniru - saopštenjem.

- Čudno je kako neki Zvezdini iznureni pečalbari redovno propuste dobru priliku da ne pomenu FK Partizan. Tako se danas, vajkajući se, oglasio najveći Partizanov prijatelj, Lažni car Šćepan Mali Bozović govoreći kako je “svega tu bilo”, što je prethodilo Partizanovoj duploj kruni iz 2017. godine.

Tačno. Bilo je svega. I pokušaja da se ospori pravo tadašnjem treneru Partizana, Marku Nikoliću, da vodi utakmice i kažnjavanja IGRAČA Marka Nikolića od strane Disciplinske komisije FSS u čijem su radu učestvovala i lica u belodanom sukobu interesa. Međutim, kako to obično biva, Balasević veli, “neko to od gore vidi sve” pa su “sve videle oči sudbine”.

Razumejući njegovu bol ali ne shvatajući zašto je propustio priliku da ostane gospodar neizgovorene a ne rob izgovorene reči, Mikine reči dovoljno govore o stepenu pečalbarske tuge: “Izmešaš rotkve i romboide. Izmešaš note i piramide. Izmešaš leptire i gradove. I sportove i ručne radove. I tropsko bilje. I Stare Grke. I lepo - ne znaš šta ćeš od muke - završio je svoje izlaganje Vuletić

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.