Stari sjaj ponovo obasjava Old Traford: Posle Solskjera, još jedna legenda kluba stiže u Junajted!
Fudbaleri Mančester junajteda, Foto: Reuters

navijači zadovoljni

Stari sjaj ponovo obasjava Old Traford: Posle Solskjera, još jedna legenda kluba stiže u Junajted!

Podsećamo, kao potencijalni kandidati za mesto sportkog direktora kluba sa “Old Traforda” pominju se Monći iz Rome, Andrea Berta iz madridskog Atletika, kao i Pol Mičel, Edvin van der Sar i Fabio Paratići

Objavljeno:

Dolazak Olea Gunara Solskjera na klupu Mančester junajteda doneo je pozitivne promene na “Old Traford”, a uprava “crvenih đavola” mogla bi da povuče još jedan potez koji će dovesti do ekstaze navijače ovog kluba.

Dosta se u poslednje vreme govori o poziciji sportkog direktora Mančester Junajteda, pominju se mnogi kandidati, a nekako preko noći u prvi plan iskočio je Erik Kantona.

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda nedavno je na instagramu napisao “ne mogu ništa da vam kažem, ali bićete oduševljeni” nakon čega su mu, barem u medijima, drastično porasle šanse za povratak na Old Traford.

Erik Kantona, legendarni napadač Junajteda
Erik Kantona, legendarni napadač Junajteda foto: AP

Kantona je za Mančester Junajted igrao od 1992. do 1997. i u tom periodu osvojio 4 titule prvaka Engleske, 3 Čeriti Šilda i 2 FA Kupa.

Podsećamo, kao potencijalni kandidati za mesto sportkog direktora kluba sa “Old Traforda” pominju se Monći iz Rome, Andrea Berta iz madridskog Atletika, kao i Pol Mičel, Edvin van der Sar i Fabio Paratići.

BONUS VIDEO:

(Еspreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.