TO JE ADRENALIN, NEKAD MORA TAKO: Vladan Milojević pružio igračima ono što zaslužuju!
Foto: Starsport©

nove ideje trenera zvezde

TO JE ADRENALIN, NEKAD MORA TAKO: Vladan Milojević pružio igračima ono što zaslužuju!

Zvezda je ostvarila četvrtu pobedu na pripremama u Turskoj.

Objavljeno:

Crveno-beli su preokrenuli Rabotnički golovima Ebesilija i Vukanovića, a strateg srpskog šampiona bio je zadovoljan nakon meča.

Jedna utakmica gde smo šansu dali svim igračima, dobar protivnik, igra kao naši superligaši. Zadovoljan sam, pokazali su želju i volju. Brine me teren koji je sve lošiji. Zadovoljan sam, negde je bila želja da pružim tim igračima ono što zaslužuju. Ono što me zabrinjave jeste da je teren sve lošiji, ali izdržaćemo.

Milojević je duel sa četvrtim timom makednoskog prvenstva iskoristio da isproba neke nove mogućnosti svojih igrača, pa je tako Jevtović igrao beka, dok je mladi Joveljić dejstvovao po krilu.

– Pokušavam da igrače koji ne igraju na svojim pozicijama pripremim da znaju kako da deluju i kod vanrednih okolnosti kao danas. Za to služe prijateljske utakmice - rekao je Milojević, a potom se posebno osvrnuo na Gobeljićevu situaciju:

To je adrenalin, mora nekad da se vikne na sudije, ali to prođe kad se utakmica završi. Bude loših odluka. Bitno je da sa terena izađemo živi i zdravi. Samo da ne bude povreda, evo Gobeljić je istegao zadnju ložu i sutra se vraća za Beograd. To nam nije trebalo…

Poslednju utakmicu na pripremama u Turskoj crveno-beli će odigrati u petak protiv Maribora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.