Vitlao pištoljem nasred bolnice i tražio da ga upucaju u glavu: Ardi Turanu preti 12 godina robije!
Arda Turan, reprezentativac Turske, Foto: EPA

nije normalan

Vitlao pištoljem nasred bolnice i tražio da ga upucaju u glavu: Ardi Turanu preti 12 godina robije!

Njegova supruga Oslem Ada Šahin ispričala je u jednom intervjuu da joj je Turan uputio nepristojan komentar i potom napao muža i nju pred velikim brojem očevidaca

Objavljeno:

Državni tužilac u Turskoj zatražio je 12 i po godina zatvora za jednog od najboljih i najpoznatijih fudbalera te zemlje, Arde Turana, koji kao igrač Barselone nastupa za istanbulski Bašakšehir. Bivši reprezentativac tereti se za izazivanje tuče u jednom noćnom klubu, u kojoj je pop zvezdi Berkaju Šahinu polomljen nos, nakon čega je Turan navodno "vitlao" pištoljem i pretio prisutnima. U procesu koji se vodi u Istanbulu, Turana sada terete za nanošenje fizičkih povreda, seksualno uznemiravanje, izazivanje panike pretnjom vatrenim oružjem, kao i nošenje pištolja bez dozvole, što bi moglo da ga pošalje iza rešetaka na dug period.

Arda Turan u dresu Bašakšehira
Arda Turan u dresu Bašakšehira foto: Reuters

- Verujem u pravdu i da će Arda Turan odslužiti kaznu - rekao je advokat povređenog pevača.

Njegova supruga Oslem Ada Šahin ispričala je u jednom intervjuu da joj je Turan uputio nepristojan komentar i potom napao muža i nju pred velikim brojem očevidaca. Arda (32) je posle svega, prema rečima svedoka, otišao u bolnicu u kojoj je povređeni Berkaj potražio pomoć, ušao u sobu u kojoj se oporavljao od operacije, rekao mu da nije znao da se radi o njegovoj supruzi, izvadio pištolj i tražio od pevača da mu puca u glavu - što je Berkaj, naravno, odbio.

Te nedelje u oktobru Bašakšehir kaznio je fudbalera sa 370.000 evra zbog "ponašanja koje nije u skladu sa etičkim vrednostima za koje se klub zalaže", ali je on ostao pod ugovorom i u takmičarskom pogonu. Arda je, inače, kažnjen sa 16 utakmica suspenzije u turskom šampionatu nakon što je udario pomoćnog sudiju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.