KLOP JE NAVIKAO DA POBEĐUJE IZ OFSAJDA: Pelegrini se podsetio čuvenog meča Dortmunda i Malage!
Jirgen Klop, trener Liverpula, Foto: Reuters

krivo mu je

KLOP JE NAVIKAO DA POBEĐUJE IZ OFSAJDA: Pelegrini se podsetio čuvenog meča Dortmunda i Malage!

Čileanski stručnjak je istakao da je zadovoljan izdanjem svog tima, ali ne i ishodom, pa je zatim "bocnuo" i nemačkog stručnjaka na klupi Liverpula

Objavljeno:

Menadžer Vest Hema Manuel Pelegrini rekao je posle remija sa Liverpulom da je njegov tim propustio dobre šanse da u tom susretu dođe do sva tri boda, a prisetio se i svojih duela sa timovima Jirgena Klopa kada je te mečeve gubio zbog golova iz ofsajda.

Vest Hem i Liverpul su igrali 1:1 u Londonu na zatvaranju 25. kola Premijer lige. Gosti su poveli golom Sadija Manea, kojem je prethodio ofsajd, a Majkl Antonio je nedugo zatim izjednačio za Čekićar.

- Imali smo veliki broj šansi da pobedimo na ovoj utakmici. Bio je remi samo zato što su oni postigli gol posle očiglednog ofsajda. U poslednjoj akciji na meču, Origi je promašio, a bio je u ofsajdu. Linijski sudija je napravio ogromnu grešku - rekao je Pelegrini.

Manuel Pelegrini, trener Vest Hema
Manuel Pelegrini, trener Vest Hema foto: AP

Čileanski stručnjak je istakao da je zadovoljan izdanjem svog tima, ali ne i ishodom, pa je zatim "bocnuo" i nemačkog stručnjaka na klupi Liverpula.

- Klop je navikao da pobeđuje sa golovima iz ofsajda. Dobio me je kada sam bio u Malagi sa golom koji je pao posle ofsajda od sedam metara. Tako da ne može da se žali na bilo šta. Dali su gol iz ofsajda od jednog metra, a u poslednjem minutu je bio opet ofsajd Origija, a sve je bilo pred linijskim sudijom. Rekao sam tokom nedelje da moramo da dobijemo ovaj meč za naše navijače,i ako ćemo da pomognemo Mančester Sitiju, i to je moj klub takođe. Možda se zato menadžeru Liverpula ovo nije svidelo - dodao je Pelegrini

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.