Ćurković: Kriminalci među Grobarima su izdali klub!

Zna ko utiče na njih

Ćurković: Kriminalci među Grobarima su izdali klub!

V. D. predsednik kluba iz Humske je izjavio da je grupa kriminalaca među navijačima tog kluba autor transparenta u kome ga nazivaju hrvatskim nacionalistom
Objavljeno:

Izgleda da je na pomolu novi rat između uprave Partizana i navijača koji je dodatno potpirio vršilac dužnosti prvog čoveka kluba iz Humske, Ivan Ćurković. V. D. predsednika Partizana je u intervjuu za hrvatski "Jutarnji list" izjavio da je grupa kriminalaca među navijačima crno-belih bila autor transparenta na 150. večitom derbiju posvećenog njemu "Hrvatski nacionalista možeš da budeš u Zagrebu, a ne u Beogradu".

- Znam ko sam i šta sam. Ta grupa Partizanovih navijača je i u subotu izdala klub, a znam i odakle to dolazi. Znam koji tipovi utiču na te kriminalce i režiraju takve scenarije. Ipak, video sam dobru igru Partizana i to mi je pričinilo zadovoljstvo - izjavio je Ćurković i dodao da nikada zadovoljniji nije napustio stadion, iako je njegov tim oštećen. Podsećamo da je u nedelju u njegovu zaštitu stao i predsednik JSD Partizan, Milorad Vučelić, koji je rekao da niko nikada nije bio proteran iz Srbije bez obzira na nacionalnost i veru i da to neće moći da urade ni navijači Partizana. (Espreso.co.rs / Izvor: Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.