PRONAĐENO TELO U OLUPINI AVIONA: Istražitelji su utvrdili da se u letelici Emilijana Sale na dnu mora nalazi telo!
Pronađeno je telo i čeka se izvlačenje i identifikacija da se utvrdi da li je Emilijana Sale ili pilota, Foto: AP

Najnovija vest

PRONAĐENO TELO U OLUPINI AVIONA: Istražitelji su utvrdili da se u letelici Emilijana Sale na dnu mora nalazi telo!

Novi pomaci u potrazi za nestalim fudbalerom

Objavljeno: 13:07h

U olupini aviona pronađenoj na dnu Lamanša pronađeno je telo, saopštili su istražitelji.

Nakon što je u nedelju uveče pronađena olupina aviona na dnu mora u kanalu između Francuske i Velike Britanije za koju se veruje da je letelica koja je prevozila fudbalera Emilijana Salu i pilota Dejvida Ibotsona, kompanija koja je unajmljena za potragu saopštila je da su uspeli da su uspeli da vide da u njoj postoji jedno telo.

Skoro dve nedelje nakon što je mali avion Pajper Malibu, u kome su bili pilot i argentinski fudbaler, nestao negde iznad Lamanša, kompanija AAIB je uspela da pronađe ostatke letelice na dnu mora u nedelju uveče.

Već danas tokom dana su uspeli da utvrde da se u olupini nalazi i jedno telo, pa se sada razmatraju dalji potezi kako bi i olupina i telo bili izvučeni napolje, a zatim se pokušala identifikacija.

Emilijano Sala je nestao 21. januara
Emilijano Sala je nestao 21. januarafoto: AP

Emilijano Sala je tokom zimskog prelaznog roka prešao iz Nanta u Kardif u rekordnom transferu, međutim, kada je krenuo put Velsa nakon pozdrava sa dojučerašnjim saigračima, privatni avion koji je bio unajmljen da ga preveze, nestao je 21. januara.

Nakon toga usledila je potraga, a spasioci, policija i vlasti nisu uspeli da pronađu ništa, pa su odustali. Međutim, porodica i brojni fudbaleri nisu želeli da odustanu, pa su prikupili novčana sredstva i unajmili privatnu kompaniju da nastavi sa potragom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.