AGUERO NA KUB: Siti golovima Argentinca savladao Arsenal i nastavio trku za titulu! Rašford junak Junajteda!
Het-trik Aguera u pobedi nad Arsenalom, Foto: EPA

premijer liga, 25. kolo

AGUERO NA KUB: Siti golovima Argentinca savladao Arsenal i nastavio trku za titulu! Rašford junak Junajteda!

Junajted je posle nove pobede trenutno peti sa 48 bodova, dok je Lester na 11. mestu sa 32 boda

Objavljeno:

Mančester Siti je pobedio Arsenal rezultatom 3:1 u 25. kolu Premijer lige i nastavio trku sa Liverpulom.

Kao i u Njukaslu, Serhio Aguero je postigao gol u prvom minutu, samo mu je sada trebalo tridesetak sekundi duže, pošto je Lenoa savladao u 50. sekundi.

Arsenal je brzo uzvratio, izveden je korner, Monreal je zakačio loptu i prosledio je Košćelnom, a Francuz je zatresao mrežu. U finišu prvog poluvremena videli smo brz kontranapad domaćina i filigrantski tačnu akciju navalnog reda, koja je okončana dodavanjem Sterlinga i egzekucijom Aguera.

U nastavku je postojao samo jedan tim, Mančester Siti, a strelac trećeg pogotka, bio je omaleni argentinski napadač, koji je u padu, više telom nego rukom, ugurao loptu iza gol linije . Bio je to drugi het trik Serhija Aguera u ovoj sezoni i ukupno 14. gol.

Siti se vratio na drugo mesto i ima samo dva boda manje od Liverpula, koji svoj meč sa Vest hemom igra sutra u Londonu. Arsenal je 6. i predstoji mu teška i neizvesna borba za plasman u Ligu šampiona.

Rašford je postigao gol u pobedi nad Lesterom
Rašford je postigao gol u pobedi nad Lesterom foto: AP

U jednom od zanimljivijih mečeva 25. kola Premijer lige,Mančester Junajted je slavio u Lesteru, minimalnim rezultatom - 1:0.

Jedini pogodak na meču postigao je Markus Rašford, na dodavanje Pola Pogbe, još u 9. minutu, a pravo je čudo kako je meč završen samo sa jednim golom, pošto su obe ekipe propustile sijaset odličnih prilika.

Junajted je posle nove pobede trenutno peti sa 48 bodova, dok je Lester na 11. mestu sa 32 boda.

Premijer liga, 25. kolo:

Subota:

Totenhem - Njukasl 1:0 (0:0) Son 83 Brajton - Votford 0:0 Barnli - Sautempton 1:1 (0:0) Barns 94'p - Redmond 55' Čelsi - Hadersfild 5:0 (2:0) Iguain 16', 69', Azar 46'p, 66', Luiz 86' Kristal palas - Fulam 2:0 (1:0) Milivojević 25'p, Šlup 87' Everton - Vulverhempton 1:3 (1:2) Andre Gomes 27' - Ruben Neves 7'p, Himenez 45', Dendonker 66' Kardif - Bornmut 2:0 (1:0) Rid 5p, 48 Nedelja: Lester - Mančester junajted 0:1 (0:1) Rašford 9

Mančester Siti – Arsenal 3:1 (2:1) Aguero 1, 44 61 - Košćelni 11 Ponedeljak: Vest Hem - Liverpul 21.00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.