NOVI MALER ZA CRNO-BELE: Povreda još jednog igrača Partizana!
Foto: Starsport©

Espreso u Beleku

NOVI MALER ZA CRNO-BELE: Povreda još jednog igrača Partizana!

On se u subotu tokom prvog treninga požalio na bol u butnom mišiću, a već u nedelju njegovi saigrači igraju najteži meč ovih priprema - sa Šahtjorom

Objavljeno: 09:35h
Aleksa Radosavljević

Nije lako fudbalerima Partizana na pripremama u Beleku.

Posle dva poraza (od Slovana i Krakovije minimalnim rezultatom) očekuje ih meč sa Šahtjorom iz Donjecka na kom sigurno neće igrati Danilo Pantić, Đorđe Ivanović (upala Ahilove tetive) i Musa Ndžaj, koji kaže da nikad u životu nije ovoliko teško trenirao, pa su mu doslovno svi mišići na telu pod zapaljenjem.

A, onda, na prvom treningu u subotu, dogodio se još jedan peh, pošto se desni bek Nemanja Nema Miletić požalio na bol u butnom mišiću posle čega je izašao sa terena.

Nemanja Miletić
Nemanja Miletićfoto: EPA / Martin Divisek

Popodne nije radio sa timom, već je samo hodao krugove oko terena, pokušavajući da se što je jače osloni na tu desnu nogu.

Kako Espreso saznaje, on je i dalje pod velikim znakom pitanja za meč sa moćnim Šahtjorom, koji je na programu u 15 časova po centralnoevropskom vremenu, a u 17 po lokalnom, turskom.

Kao i protiv Krakovije, i ovu utakmicu ćete moći da gledate na Arenasport televiziji u direktnom prenosu, ali i na "live-streamu" na Espresu.

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa sa priprema Partizana - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.