Alo, ovde Gonzalo: Iguain se predstavio Londonu, a Čelsi se petardom iskupio navijačima, Luka bolji od Mitra!
Iguain je sa 2 gola učestvovao u ubedljivoj pobedi Čelsija, Foto: EPA

premijer liga, 25. kolo

Alo, ovde Gonzalo: Iguain se predstavio Londonu, a Čelsi se petardom iskupio navijačima, Luka bolji od Mitra!

Interesantan meč odigran je na u Londonu gde je Luka Milivojević sa svojim Kristal palasom bio domaćin Aleksandru Mitroviću i njegovim Fulamom i uspeo da ga savlada sa 2:0

Objavljeno:

U terminu od 16 sati odigrano je pet utakmica u okviru engleske Premijer lige.

Interesantan meč odigran je na u Londonu gde je Luka Milivojević sa svojim Kristal palasom bio domaćin Aleksandru Mitroviću i njegovim Fulamom i uspeo da ga savlada sa 2:0.

Nekoliko solidnih šansi prethodili su pogotku koji je postigao Milivojević iz penala u 25. minutu nakon što je nespretan u svom šesnaestercu bio Sajrus Kristi. Od početka prošle sezone, nijedan fudbaler u Premijer ligi nije postigao više pogodaka sa bele tačke od Luke Milivojevića.

Aleksandar Mitrović je imao nestvarnu šansu nakon toga, ali je glavom šutirao pored gola Visentea Guaite. Nakon nešto mirnijeg perioda, Džefri Šlup je natrčao na loptu posle šuta Mišija Bašuaija koji je odbio golman Serhio Riko u 86. minutu za konačnih 2:0. Palas je tako uspeo da dođe do trijumfa lišen pomoći jednog od najboljih igrača Vilfreda Zahe koji je suspendovan.

Mitrović dobija žuti karton
Mitrović dobija žuti karton foto: AP

Čelsi nije imao većih problema u duelu sa Hadersfildu na svom ,,Stamford bridžu‘‘. Nakon debakla protiv Bornmuta u prošlom kolu, izabranici Maurisija Sarija su ovog puta bez problema došli do tri boda, ali protiv znatno slabijeg protivnika, mora se priznati.

Nije dugo trebalo Gonzalu Iguainu da se predstavi navijačima u Londonu. Argentinac je postigao svoj prvenac u trećem meču za Čelsi nakon što je iskoristio neverovatno dodavanje Ngoloa Kantea i pogodio bliži ugao gola Jonasa Lesla u 16. minutu utakmice.

U finišu prvog poluvremena, Eden Azar je duplirao vođstvo "plavaca" sa bele tačke, a isti igrač je i u 66. minutu povećao na ubedljivih 3:0.

foto: EPA

Popularni Pipita nije planirao da se zaustavi na tom prvencu, te je u 69. minutu postigao fantastičan pogodak posle akcije koju je sam započeo i nove asistencije Kantea. Konačnih 5:0 postavio je David Luiz.

Premijer liga, 25. kolo:

Brajton – Vorford 0:0

Barnli – Sautempton 1:1 (0:0) 90+4’ Barns; 55‘ Redmond

Čelsi – Hadersfild 5:0 (2:0) 16‘, 69‘ Iguain, 45+1, 55‘ Azar, 86’ Luiz

Kristal palas – Fulam 2:0 (1:0) 25‘ Milivojević (p), 87’ Šlup

Everton – Vulverhempton 1:3 (1:2) 27‘ Tosun; 7‘ Neveš, 45+1‘ Himenz; 66‘ Dendonker

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.