LEPO JE KAD SU U EKIPI SVI ZVEZDAŠI: Simić se otvorio, pa najavio još veći napredak u narednom periodu!
Simić u Parizu protiv PSŽ-a, Foto: Starsport©

motivisan

LEPO JE KAD SU U EKIPI SVI ZVEZDAŠI: Simić se otvorio, pa najavio još veći napredak u narednom periodu!

Simić se osvrnuo na dosadašnji tok priprema u Turskoj i naredni prijateljski meč protiv Ludogoreca (subota od 15 časova)

Objavljeno:

Veljko Simić se vratio u redove Crvene zvezde u finišu letnjeg prelaznog roka i nije prošao pripreme sa crveno-belima.

Ofanzivni vezista je kao klinac bio priključen prvom timu kod tadašnjeg trenera Roberta Prosinečkog, ali sada je jedan od igrača na koje strateg šampiona Srbije Vladan Milojević ozbiljno računa. Simić je zadovoljan u kom smeru ide njegova karijera.

– Tako je, imao sam jedne sa 17-18 godina kod trenera Roberta Prosinečkog, ali ovo su prve da sam član prvog tima. Stvarno sam zadovoljan, sve protiče kako treba. Konačno sam ostvario snove povratkom u Crvenu zvezdu, sve je krenulo odlično od prve utakmice na gostovanju Voždovcu, pa nadalje. Nastaviću još da radim još jače, uvek sam motivisan da se dokazujem i dalje, rekao je Simić za klupski sajt.

Veljko Simić u skoku
Veljko Simić u skoku foto: Starsport©

Simić se osvrnuo na dosadašnji tok priprema u Turskoj i naredni prijateljski meč protiv Ludogoreca (subota od 15 časova).

– Sve ide jako dobro, imamo vrhunske uslove za rad u Turskoj i nemamo na šta da se požalimo. Odradili smo dobro prvu fazu na Kipru, gde je akcenat bio više na fizičkoj pripremi. Sada smo intenzivnije ušli u rad sa loptom, sve protiče po planu i mislim da se to i vidi na utakmicama. Čeka nas jako dobar, kvalitetan rival. Već smo imali jednu ozbiljniju proveru protiv Austrije iz Beča, a Ludogorec je još jači protivnik. Rezultat nije primaran u ovom mečevima, glavni cilj je da taktičke zamisli sa treninga prenesemo na utakmice. Ipak, uvek je lepo kada pobeđujemo zbog samopouzdanja i još pozitivnije atmosfere.

Veljko Simić na meču protiv Napolija
Veljko Simić na meču protiv Napolija foto: FK Crvena zvezda

Takođe, pohvalio je rad novajlija i igrača, koji su stigli iz Omladinske škole FK Crvena zvezda.

– To je pun pogodak, znači da se dobro radi u Omladinskoj školi jer se konstantno priključuju mladi igrači. Zvezda uvek ima mlade igrače koji su u stanju da iznesu zahteve prvog tima. To je i ključno i za pravu atmosferu koja vlada među nama. Svi znamo šta je Crvena zvezda, a i momci koji su došli kao pojačanja stvarno vole Crvenu zvezdu i to se vidi i u svlačionici, i na utakmicama, dodao je Veljko Simić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.