FULAM SPAS U POSLEDNJI ČAS ZA JOŠ JEDNOG SRBINA: Lazar Marković posle ponoći stigao kod Mitrovića!
Lazar Marković u Fulamu, Foto: AP

Šok rasplet

FULAM SPAS U POSLEDNJI ČAS ZA JOŠ JEDNOG SRBINA: Lazar Marković posle ponoći stigao kod Mitrovića!

Ponovila se priča iz prošlogodišnjeg zimskog prelaznog roka, a da li će i ova doneti sreću, videćemo na proleće

Objavljeno: 09:51h

Neočekivani rasplet u slučaju Lazara Markovića! Opet je Fulam rešio da spasi karijeru još jednog srpskog fudbalera.

Nekadašnji igrač Partizana je u poslednjim minutima prelaznog roka prešao iz Liverpula na "Krejven kotidž", a to je zvanično objavljeno posle ponoći kada je prelazni rok u Engleskoj bio završen.

Situacija maltene identična kao prošle zime poslednjeg dana prelaznog roka kada je Aleksandar Mitrović stigao na pozajmicu iz Njukasla i potom ispao najbolji potez uprave koja ga je na leto otkupila.

Markec je došao kao slobodan igrač, šest meseci pre isteka ugovora, pošto je Liverpul i definitivno digao ruke od uzimanja bilo kakvog obeštećenja za igrača koga je svojevremeno platio 25 miliona evra.

Lazar Marković karijeru nastavlja sa bivšim saigračem Aleksandrom Mitrovićem
Lazar Marković karijeru nastavlja sa bivšim saigračem Aleksandrom Mitrovićemfoto: Profimedia

Sa "kolibarima" je potpisao ugovor na samo šest meseci, i to će mu biti prilika da oživi svoju karijeru i pokaže da i dalje može da igra na vrhunskom nivou, a ako se pokaže dobro verovatno će doći i do produžetka saradnje.

- Lazar je nadareni mladi fudbaler. Zadovoljni smo što smo ga doveli iz Liverpula kao pojačanje za nastavak sezone. Poznat je kao dobar timski igrač, ima veliku podršku našeg menadžera Ranijerija i ima talenat da pojača naš napad. Napred Fulam - rekao je Toni Kan, jedan od čelnika londonskog kluba.

Lazar Marković je konačno napustio Liverpul
Lazar Marković je konačno napustio Liverpulfoto: Profimedia

Marković je u Liverpulu bio na totalnim marginama, prethodne jeseni je sve vreme igrao za ekipu do 23 godine, uglavnom se seljakao po pozajmicama od Fenerbahčea, preko Hala do Anderlehta.

Ipak, sada će imati pomoć u nekadašnjem saigraču iz Partizana Mitroviću, koji je za samo godinu dana stigao do uloge kapitena kluba, a stigao je na isti način, tako da je odličan primer pred njim.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.