MIRKOVIĆ SE OSVRNUO NA BOSIĆEV CRVENI KARTON: Ne znam stvarno šta je sudija video!
Zoran Mirković, Foto: Starsport©

Espreso u Beleku

MIRKOVIĆ SE OSVRNUO NA BOSIĆEV CRVENI KARTON: Ne znam stvarno šta je sudija video!

U sledećoj utakmici, Partizan se sastaje sa moćnim Šahtjorom iz Donjecka, na čijoj klupi kao pomoćni trener sedi legenda crno-belih Igor Duljaj

Objavljeno: 22:29h

Trener Partizana Zoran Bata Mirković nije imao gotovo nikakav razlog za zadovoljstvo posle poraza njegovih izabranika od poljske Krakovije, doduše, po vremenskim uslovima koji više podsećaju na monsune, nego na suptropski raj Antalije - prelepog turskog letovališta.

U prvom poluvremenu, crno-beli su bili bolji rival, ali su Filip Stevanović, pa onda i Nebojša Kosović, propustili dve dobre situacije pred golom protivnika.

- Dekoncentracija. Kad se nađeš u takvoj stopostotnoj situaciji treba da budeš i "kiler" ali treba da imaš i koncentraciju.

Novi fudbaler Partizana i pojačanje iz Crvene zvezde Radivoj Bosić dobio je crveni karton posle samo tri minuta na terenu.

- To je sudija tako video, mislim da je više reagovao po zvuku, na današnjoj utakmici je bilo mnogo težih startova od onog koji je napravio Bosić, ali te stvari se dešavaju. Mi nismo imali spremnog igrača u tom momentu i onda smo sačekali povratak Zakarića iz svlačionice -Save and publish kaže Mirković.

Radivoj Bosić 'pocrveno' posle samo tri minuta provedenih na terenu
Radivoj Bosić 'pocrveno' posle samo tri minuta provedenih na terenufoto: Printscreen

Aleksandar Šćekić je u jednom trenutku završio na zemlji posle žestokog sudara sa igračem Krakovije. Trener crno-belih se u tom trenutku uhvatio za glavu i objašnjava zašto.

- Tako mi je izgledalo. Šćekić je čvrst momak, kad on zakuka onda znači da je nešto ozbiljno. Srećom nije ništa bilo.

Zadovoljan je učinkom mlađih igrača, Šehovića, Stevanovića, Đerleka i drugih, a evo šta kaže pred susret sa Šahtjorom u kom je jedan od pomoćnih trenera Igor Duljaj, legenda Partizana i reprezentacije Srbije i Crne Gore (tadašnje državne zajednice), a posle i srpske reprezentacije.

- Velika ekipa sa sjajnim pojedincima i ogromnim budžetom. Međutim, igra se i sa takvim ekipama. Kada je reč o Musi, bio je dosta bolji nego protiv Slovana, ali i on je stigao pre deset dana i treba mu malo vremena - dodao je popularni Bata.

Crno-beli se sa Šahtjorom sastaju 3. februara od 17 časova, a meč ćete moći da pratite na Arenasport televiziji, kao i na našem sajtu, putem "live-streama" sa Partizanovog zvaničnog Youtube kanala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.