MARADONA JE BESAN I ŽELI DA SE BIJE SA LEGENDOM HRVATSKOG FUDBALA: Ne poštuju nas - hoću da uđemo u ring!
Maradona na Svetskom prvenstvu u Rusiji, Foto: EPA/JAMAL NASRALLAH

poludeo je!

MARADONA JE BESAN I ŽELI DA SE BIJE SA LEGENDOM HRVATSKOG FUDBALA: Ne poštuju nas - hoću da uđemo u ring!

Imam 58 i ovakve stvari me povređuju, zato što sam verovao ljudima, ali im više ne verujem - rekao je legendarni Dijego

Objavljeno: 17:04h

Dijego Maradona, trener meksičke ekipe Dorados de Sinaloa, nakon poraza u kupu od Zakatopeka (0:1), pobesno je na čelnike FIFA.

Na udaru legedne svetskog fudbala bili su predsednik FIFA Đani Infantino i Zvonimir Boban, koji obavlja funciju generalnog sekretara.

Maradona tvrdi da je izigran i da se u FIFA ništa nije promenilo od odlaska Jozefa - Sepa Blatera. Argentinac hje najavio da će uskoro ispričati sve što zna o “novoj FIFA”. - Rekao sam Infantinu da se ništa nije promenilo i da se i dalje ne poštuju igrači kao što je Marko van Basten, Rud Gulit ili ja.

On je nastavio da govori o Bobanu, s kojim je nedavno imao nesporazum kada su se sreli u hotelu gde je Boban ugostio brojne fudbalske legende. - Želim da poručim Bobanu, koji je deo FIFA i prihvatio je sve loše stvari, da možemo da uđemo u ring. Najgore od svega je što je njega poslao Infantino. Nisam momak od 20 godina, imam 58 i ovakve stvari me povređuju, zato što sam verovao ljudima, ali im više ne verujem. Maradona je tokom utakmice imao problema i sa navijačima. Jedan od njih je bacio flašu ka Dijegu, koja je proletele pored njegovog ramena, nakon čega je Argentinac pozvao navijača da se obračunaju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.