SEDMICA, ALI NE NA LOTOU: Fiorentina ponizila Romu - sinovi legendarnih fudbalera blistali u Firenci!
Fiorentina je uništila Romu, Foto: EPA

kup italije, 1/4 finala

SEDMICA, ALI NE NA LOTOU: Fiorentina ponizila Romu - sinovi legendarnih fudbalera blistali u Firenci!

U utorak je plasman u polufinale Kupa Italije izborio Milan, pobedom nad Napolijem (2:0). Od 20:45 časova se sastaju Atalanta – Juventus, a poslednjeg polufinalistu daće duel između Intera i Lacija, koji se igra u četvrtak

Objavljeno:

Fudbaleri Fiorentine su deklasirali Romu u četvrtfinalu Kupa Italije i pridružili se Milanu u polufinalu.

Fiorentina je već na početku utakmice nagovestila da se gostima ne piše dobro. Federiko Kjeza je sa dva gola u prvih 18 minuta doneo Fiorentini veliku prednost. Aleksandar Kolarova je lepim udarcem sa ivice kaznenog prostora u 23. minutu smanjio na 2:1, ali nada “vučice” nije dugo trajala.

U 33. minutu Murijel je savladao Olsena za 3:1 što je bio rezultat prvog poluvremena. U nastavku je Roma krenula na sve ili ništa, u igru je ušao i Edin Džeko, ali u jeku najvećih napada Rimljana, Fiorentina je odigrala kontranapad koji je golom završio Benasi.

Ubrzo je Džeko zbog prigovora dobio crveni karton, Kjeza je kompletirao het-trik, a Đovani Simeone sa dva gola “dosolio” rane “vučice”. Nikola Milenković je odigrao ceo meč za Fiorentinu.

U utorak je plasman u polufinale Kupa Italije izborio Milan, pobedom nad Napolijem (2:0). Od 20:45 časova se sastaju Atalanta – Juventus, a poslednjeg polufinalistu daće duel između Intera i Lacija, koji se igra u četvrtak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.