NOVA DRAMA ROBERTA PROSINEČKOG: Šok na lekarskoj kontroli, moraće i na treću operaciju!
Robert Prosinečki moraće na novu operaciju, Foto: EPA/Vassil Donev

Borba se nastavlja

NOVA DRAMA ROBERTA PROSINEČKOG: Šok na lekarskoj kontroli, moraće i na treću operaciju!

Legendarni bivši fudbaler, a sada trener je već dva puta operisao tanko crevo

Objavljeno: 11:12h

Nove dramatične vesti o Robertu Prosinečkom stižu iz Sarajeva! Selektor Bosne i Hercegovine moraće da bude podvrgnut i trećoj operaciji u narednih nekoliko dana

Na nedavnoj kontroli u Kliničkom centru u Sarajevu "Žutom" su saopštili da će morati i na treću operaciju tankog creva, što je potvrdio i Fudbalski savez BiH.

- Selektor je ponovo bio na kontroli u Sarajevu. Obaviće još jednu operaciju - potvrdila je za "Faktor" portparolka Saveza Slavica Pecikoza.

Robert Prosinečki je već dva puta operisao tanki crevo
Robert Prosinečki je već dva puta operisao tanki crevofoto: EPA/Yonhap

Prosinečki je u novembru već bio dva puta operisan u razmaku od nekoliko dana zbog ogromnih bolova u stomaku za šta je utvrđeno da je uzrok problem sa tankim crevom.

Legendarni bivši fudbaler, a sada trener, bio je hitno hospitalizovan po povratku sa prijateljske utakmice iz Španije u novembru i urađena mu je hitna operacija koja je trajala četiri sata.

Robert Prosinečki
Robert Prosinečkifoto: AP

Posle sedmodnevnog boravka na intenzivnoj nezi je poslat kući, ali nekoliko dana kasnije usledio je novi šok kada su lekari zaključili da mora i na drugi hirurški zahvat jer rana sporo zarasta. Posle toga je dve nedelje proveo u bolnici i potom je pušten na kućno lečenje.

Ipak, sada je iz još nepoznatih razloga zakazana i treća operacija i zbog toga je pitanje da li će uopšte moći da vodi BiH na početku kvalifikacija za EURO, pošto prvu utakmicu igraju 23. marta protiv Jermenije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.