HIT NA PRIPREMAMA PARTIZANA: Vladimir Vuletić i Elvis Prisli pokidali na karaoke večeri, pevali su legendarnu pesmu
Vladimir Vuletić peva sa imitatorom Elvisa Prislija, Foto: Adria Media TV

ESPRESO U BELEKU

HIT NA PRIPREMAMA PARTIZANA: Vladimir Vuletić i Elvis Prisli pokidali na karaoke večeri, pevali su legendarnu pesmu

Potpredsednik Partizana odlučio je da razonodi uvek napete novinare, ali i holandske i britanske golfere u popularnom turskom letovalištu

Objavljeno: 10:52h
Aleksa Radosavljević

Nije lako biti novinar. Uvek neka jurnjava za informacijama, intervjuima, tiražom.

Pa onda i kada se pokisne na treningu, utakmici, sve postaje još dodatno napornije, ali zato su tu neki sportski radnici koji vode računa o dobroj atmosferi na pripremama FK Partizana.

Tu ulogu na sebe je minule večeri, tokom hotelskog takmičenja u karaokama, preuzeo potpredsednik kluba Vladimir Vuletić, inače profesor rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu.

Odabrao je da sve prisutne počasti pesmom od legendarnog Frenka Sinatre - My Way (u prevodu Moj način), a da stvari budu još zanimljivije, učinio je to u duetu sa Elvisom Prislijem. Tačnije, gospodinom iz Engleske koji se na ovom događaju pojavio obučen u kralja rokenrola.

Pogledajte sami kako je to izgledalo, uz veoma bitnu napomenu da ovaj Elvis pojma nema da peva, a ni osećaj za ritam mu nije jača strana, pa je profesor Vuletić morao da vodi računa i o tome da ispravlja ritmičke i intonativne greške lažnog gospodina Prislija.

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa sa priprema Partizana - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.