Heroj Mitar sam preokrenuo Brajton sa 2 gola i asistencijom! Njukasl šokirao Siti, Junajted se spasio u nadoknadi!
Rajan Babel i Aleksandar Mitrović, Foto: AP

Premijer liga, 24. kolo

Heroj Mitar sam preokrenuo Brajton sa 2 gola i asistencijom! Njukasl šokirao Siti, Junajted se spasio u nadoknadi!

Pričaće se narednih dana o Aleksandru Mitroviću

Objavljeno: 23:23h

Aleksandar Mitrović je heroj Fulama! Srpski reprezentativac je doneo trijumf nad Brajtonom 4:2 toliko neophodan u borbi za opstanak.

Sada je već jasno - kad Mitrović daje golove, Fulam pobeđuje! Poslednju pobedu pre ove "kolibari" su upisali protiv Hadersfilda upravo golom srpskog reprezentativca, a on je danas postigao dva.

Reprezentativac Srbije je režirao veliki preokret svog tima u drugom poluvremenu sa asistencijom kod prvog gola, a potom je postigao dva pogotka u periodu od 58. do 74. minuta.

Gosti su vodili na poluvremenu 2:0 pogocima Mareja.

Pobedu je potvrdio Vijeto.

Za šok večeri se pobrinuo Mitrovićev bivši klub Njukasl koji je šokirao Mančester Siti 2:1 nanevši im peti poraz u sezoni i omogućio Liverpulu da dodatno odmakne "građanima" na vrhu tabele.

I na ovom susretu je viđen preokret u drugom poluvremenu pošto je Aguero već u prvom minutu utakmice postigao vodeći gol za Gvardiolinu ekipu.

Ali kada su svi pomislili da će na "Sent Džejms parku" biti viđeno iživljavanje Sitija, usledilo je sasvim suprotno - hladan tuš.

Salomon Rondon je u 66. minutu izjednačio rezultat, a isti igrač je potom u 79. izborio jedanaesterac koji je u pogodak pretvorio Riči za veliko slavlje na stadionu.

Ni gradski rival Sitija, Mančester junajted se nije proslavio, pošto je na "Old Trafordu" odigrao 2:2 protiv Barnlija i to tako što se spasio golom u poslednjem minutu.

Bio je ovo prvi neuspeh, ako tako možemo reći, Ole Gunara Solskjera od kada je seo na klupu "crvenih đavola", pošto je do sada ređao samo pobede.

Barns je u 51. minutu doneo prednost gostima, koju je u 81. duplirao Vud.

Međutim "đavoli" su se izvukli u poslednjih 10 minuta kada je najpre Pogba sa penala smanjio na 2:1, a onda Lindelof u sudijskoj nadoknadi doneo izjednačenje pomalo srećnim golom nakon odbitka.

Arsenal je upisao trijumf protiv Hadersfilda 2:1.

Obamejang je doneo prednost sa "bele tačke" u 66. minutu koju je Lakazet duplirao, a Mendez Laing je samo ublažio poraz.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.