VELIKI GEST ARSENALA: Uoči meča s Kardifom ubacili u sastav i nestalog Emilijana Salu!
Emilijano Sala, Foto: AP

odali mu počast

VELIKI GEST ARSENALA: Uoči meča s Kardifom ubacili u sastav i nestalog Emilijana Salu!

Oni su na neki način hteli da odaju počast Argentincu, za koga se veruje da je nastradao usled pada aviona

Objavljeno:

I dok čitava planeta i dalje oplakuje nestalog Emilijana Salu, i i dalje čuva nadu da je možda nekom pukom srećom fudbaler preživeo i da će biti pronađen čim pre, Arsenal je napravio gest kakav priliči jednom velikom klubu.

Na "Emirejtsu" su uoči susreta sa Kardifom (klubom u koji je Sala prešao iz Nanta pre nego što je nestao), odlučili da u zvanični program za utakmicu u sastav gostiju upravo uključe i Argentinca.

Oni su pored njegovog imena stavili cvet umesto broja na dresu i na ovaj način mu odali poštu.

Emilijano Sala je ove zime prešao iz Nanta u Kardif, ali kada je posle pozdrava sa bivšim saigračima u Francuskoj krenuo da se priključi novom klubu, mali avion kojim se prevozio nestao negde iznad Lamanša.

Policija, ronioci i spasioci su nekoliko dana pretraživali oblast u kanalu, gde je avion poslednji put lociran, ali potraga nije dala rezultate i odustalo se do daljeg traženja uz zaključak da gotovo ne postoji šansa ni da su fudbaler, ni pilot preživeli nesreću.

U međuvremenu porodica je insistirala na nastavku istrage, kao i brojni svetski fudbalski asovi, koji su i prikupili novac, pa su unajmljeni privatni istražitelji koji će nastaviti potragu, a biće korišćena i podmornica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.