NEJMAR ZAVRŠIO SEZONU? Teška povreda za Brazilca, operacija neophodna!
Trenutak kada se Nejmar povredio, Foto: AP

maler

NEJMAR ZAVRŠIO SEZONU? Teška povreda za Brazilca, operacija neophodna!

Nekoliko dana se nagađalo koliko bi Nejmar mogao da odsustvuje...

Objavljeno:

Francuski prvak PSŽ u februaru i martu igra protiv Mančester junajteda u osmini finala Lige šampiona i na tim duelima neće moći da igra Nejmar, koji je drugi put u dve sezone povredio stopalo.

Brazilac se povredio prošle srede na meču protiv Strazbura u Kupu Francuske posle oštrog starta protivnika i u suzama je napustio teren.

Nekoliko dana se nagađalo koliko bi Nejmar mogao da odsustvuje, a onda su ljudi iz lekarskog tima Pari Sen Žermena otklonili nedoumice i saopštili su da sigurno neće moći da igra, ali to nije sve.

L'Ekip je objavio nove podatke koji su podigli paniku u redovima francuskog prvaka. Naime, navodi se da su dodatne analize pokazale da je Nejmar slomio petu metatarzalnu kost u desnom stopalu. Ako lekarski timovi PSŽ-a i brazilske reprezentacije donesu zajedničku odluku da mora na operaciju, onda je sezona za sjajnog napadača završena.

Ako se zaista ove prognoze obistine, onda će PSŽ biti u ogromnim problemima, pošto će biti oslabljen u pokušaju da se domogne trofeja koji mu nedostaje - Lige šampiona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.