Rikardo i Partizan: Kraj ili nastavak saradnje? Napadač otkrio sve!
Rikardo Gomeš u Beleku, Foto: Espreso.co.rs

espreso u beleku

Rikardo i Partizan: Kraj ili nastavak saradnje? Napadač otkrio sve!

Partizan za prvoplasiranom Crvenom zvezdom zaostaje 15 bodova, ali Rikardo ne odustaje od borbe za titulom prvaka Srbije

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Prvi špic Partizana Rikardo Gomeš izjavio je da u Humskoj želi da ostane do kraja sezone, jer smatra da je to najbolje i za klub i za njega.

Nekoliko stranih klubova je već u ovom prelazmnom roku želelo da dovede napadača, ali on izjavljuje da mu je lepo u Humskoj i da za sad ostaje.

- Da, javili su se neki klubovi, međutim, u ovom trenutku mislim samo na Partizan. Želim da završim sezonu sa crno-belima. Dobro mi je ovde. Hoću da ostanem. Tako je bolje za mene. Ma, i za klub je tako bolje - kaže Gomeš.

Njegova želja je da nakon odlaska iz Partizana zaigra u Španiji ili u Engleskoj, koje su po mnogim ljubiteljima fudbala najjače fudbalske lige na svetu.

- Ako se pokažem dobro u nastavku prvenstva možda će se i neki jači klubovi javiti. Znate, postoje države u kojima želim da se oprobam, kao što su Španija i Engleska. Premijer liga je najbolja na svetu. Boriću se da pređem tamo - naglašava Rikardo.

Partizan za prvoplasiranom Crvenom zvezdom zaostaje 15 bodova, ali Rikardo ne odustaje od borbe za titulom prvaka Srbije.

- Sve dok imamo matematičke šanse - borićemo se. Na kraju sezone ćemo videti šta će nam takav pristup doneti. Moramo dobro da se pripremimo. Poenta je da budemo bolji nego jesenas i da ne dozvolimo neke greške. Postaraćemo se da dobijemo što više utakmica, da remije svedemo na minimum - naglašava Partizanov špic.

Napadač Partizana, Rikardo Gomeš
Napadač Partizana, Rikardo Gomeš foto: AP

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa iz Beleka - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.