SA NEBA SE SPUSTILA PIJAVICA KAO IZ FILMA: Prekinut trening Partizana, ali on je ostao iako je padao grad!
Nevreme je prekinulo trening crno-belih, Foto: Espreso.co.rs

Espreso na pripremama crno-belih

SA NEBA SE SPUSTILA PIJAVICA KAO IZ FILMA: Prekinut trening Partizana, ali on je ostao iako je padao grad!

Dok je padala kiša, problema nije bilo, čak i pored stravičnog vetra, ali kada je sa neba krenuo da pada led veličine klikera, svi su krenuli da beže glavom bez obzira

Objavljeno: 10:46h
Aleksa Radosavljević

Lude scene viđene su na prvom treningu Partizana sa loptom, koji je održan u Beleku. Taman kada su se igrači zagrejali, pored jakog vetra i kiše koja ne prestaje, počeo je da pada grad veličine klikera.

I ne samo to, sa neba se nakratko, prema rečima očevidaca i meštana, mogla videti pijavica nalik na tornado prvog stepena, koja je, na sreću, trajala veoma kratko. U tom momentu, svi fudbaleri crno-belih su se sklonili ispod nadstrešnice, ali trener Zoran Mirković i njegov pomoćnik Gordan Petrić, na svom primeru su pokazali šta znači biti pravi moderni Spartanac.

Zoran Mirković i Gordan Petrić
Zoran Mirković i Gordan Petrić foto: Starsport©

Njih dvojica su, kao da se ništa ne dešava, ostali na terenu i nastavili da se bave taktičkim zamislima. Srećom, grad je brzo prestao, a kasnije se pojavio i pokoji bojažljivi zrak sunca. Naredni trening je zakazan za četiri popodne po lokalnom vremenu, odnosno za 14h po centralnoevropskom.

BONUS VIDEO:

(Izveštač Espresa iz Beleka - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.