KLJUČNI IGRAČ PROPUSTIO TRENING PARTIZANA: Osetio je bol u primicaču...
Prvi trening Partizana u Turskoj, Foto: Espreso.co.rs

Еspreso u Beleku

KLJUČNI IGRAČ PROPUSTIO TRENING PARTIZANA: Osetio je bol u primicaču...

Ni Saša Ilić nije istrčao na teren, Danilo Pantić, Nemanja Nikolić i Đorđe Ivanović radili odvojeno od tima

Objavljeno: 10:21h
Aleksa Radosavljević

Partizanova ekspedicija na čelu sa Zoranom Mirkovićem doputovala je u petak u tursko letovalište Belek nadomak Antalije, a već u subotu igrači su počeli rad sa loptom (posle prvog, kondicionog dela priprema, o čemu smo već pisali).

Na teren su istrčali svi koji su trenutno tu, osim Saše Ilića, koga muči koleno, i Rikarda Gomeša.

Izostanak napadača sa Zelenortskih ostrva iznenadio je sve prisutne predstavnike sedme sile. On je pre treninga osetio bol u primicaču, zbog čega u klubu nisu želeli da rizikuju, pa se očekuje njegov povratak na travnatu podlogu još tokom ovog vikenda.

Rikardo Gomeš postiže jedan od golova ove sezone u Superligi
Rikardo Gomeš postiže jedan od golova ove sezone u Superligi foto: Starsport©

Iako su osim njih dvojice svi bili prisutni, Danilo Pantić, Nemanja Nikolić i Đorđe Ivanović su trčali odvojeno od tima, ali ni to nije razlog za zabrinutost. Zatezale su ih tetive, pa su nastavili sa oporavkom.

Kao i uvek, trener Mirković je aktivno učestvovao u treningu sa defanzivcima, a prema onome što smo uspeli da vidimo, on i dalje ima šta da pokaže na terenu, iako narodski rečeno nije više u cvetu mladosti. Takođe, iako je bio tek prvi trening, već se nazire ko bi mogao da predstavlja glavnu defanzivnu četvorku - Nemanja R Miletić, Svetozar Marković, Mark Valijente i mlađani Zlatan Šehović, koji se konačno oporavio od dve povrede koje su ga zadesile, pa je mogao da pokaže kakvim raskošnim talentom raspolaže.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.