ARNAUTOVIĆ PRELOMIO: Ostajem u Vest Hemu!
Marko Arnautović je prelomio, ostaće u Vest Hemu, Foto: Reuters

dobra odluka

ARNAUTOVIĆ PRELOMIO: Ostajem u Vest Hemu!

Britanski mediji prenose da je, bez obzira na ovakvu odluku austrijskog golgetera, Vest Hem i dalje zainteresovan za angažovanje 22-godišnjeg Urugvajca Maksija Gomeza iz Selte

Objavljeno:

Marko Arnautović je prekinuo neizvesnost koja je prethodnih nedelja vladala oko njegovog transfera u Kinu. Austrijski reprezentativac se u petak oglasio preko društvenih mreža i poručio da ostaje u Vest Hemu.

- Nije tajna da je postojala ponuda za mene i moram priznati da je bila izuzetno primamljiva za mene i moju porodicu. Uvek sam davao 100% za moj klub, ali mi je bilo potrebno malo vremena da razgovaram sa čelnicima kluba, sa mojom suprugom i ostatkom porodice. Sada sam odlučio da prekinem sve spekulacije. Jasno je da se u Londonu i Vest Hemu osećam kao kod kuće i nadam se da navijači Vest Hema to vide. Fokusirajmo se zajedno na ostatak sezone - poručio je Arnautović.

Britanski mediji prenose da je, bez obzira na ovakvu odluku austrijskog golgetera, Vest Hem i dalje zainteresovan za angažovanje 22-godišnjeg Urugvajca Maksija Gomeza iz Selte.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.