ZA MENE JE EMILIJANO I DALJE ŽIV: Porodica nestalog fudbalera ne želi da se prekida traganje!
Ništa se ne zna u slučaju Emilijana Sale, Foto: Profimedia

sve manje šanse

ZA MENE JE EMILIJANO I DALJE ŽIV: Porodica nestalog fudbalera ne želi da se prekida traganje!

Kako prenosi Miror, Salina sestra Romina doputovala je u Kardif kako bi se obratila medijima molbom da se od potrage ne odustaje

Objavljeno:

Porodica fudbalera Kardifa ne miri se sa obustavom potrage za Emilijanom Salom.

U momentu kada je obustevljena potraga za fudbalerom Emilijanom Salom, oglasila se sestra nestalog igrača koja je apelovala na policiju da se nikako ne prekida traganje.

Da podsetimo, nedavno je glavni član spasilačke ekipe Dejvid Barker saopštio je da je završena potraga za nestalim fudbalerom, kome se gubi svaki trag od ponedeljka uveče, kada je avion koji ga je prevozio nestao iznad Lamanša.

Kako prenosi Miror, Salina sestra Romina doputovala je u Kardif kako bi se obratila medijima molbom da se od potrage ne odustaje.

- Razumemo sve iznete činjenice i cenimo napore koji su uloženi. Želimo da se zahvalimo klubovima, Kardifu i Nantu, kao i svima koji su tražili Emilijana, ali, moja poruka je "Molim vas, molim vas, molim vas, ne prekidajte potragu. Za mene, oni su još uvek živi - rekla je ona i potom dodala:

Poruke za Emilijana Salu
Poruke za Emilijana Salu foto: AP

- Teško mi je da iskažem sve što osećam u ovom momentu. Duboko u srcu osećam da je Emilijano, koji je veliki borac, živ! Znam da su Emolijano i Pilot negde u sredini kanala! Nećemo odustati!

Nestali napadač Emilijano Sala
Nestali napadač Emilijano Sala foto: AP

Romina je još dodala da je tokom poslednjeg razgovora sa bratom on bio veoma uzbuđen i da je slao fotografije tokom tok celog dana.

- Poslednji put sam sa Emilijanom pričala u ponedeljak, pre nego je otišao da se pozdravi sa igračima Nanta. Bio je jako uzbuđen dolaskom u Kardif. Bili smo u kontaktu i celog dana mi je slao fotografije i poruke.

Da podsetimo, avion Emilijana Sale je nestao sa radara u ponedeljak oko 20.30 i od tada mu se gubi svaki trag. To se desilo kada je odlazio iz Nanta za Kardif, gde je potpisao novi ugovor za rekordnih 17 miliona evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.