MIRKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ben je krivac za sporan gol Zvezde, jedan čovek me ubedio da ne odem iz Partizana!
Zoran Mirković i Žarko Lazetić, Foto: Beta/Branislav Božić

iskren kao i uvek

MIRKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ben je krivac za sporan gol Zvezde, jedan čovek me ubedio da ne odem iz Partizana!

Pogađa me kada ne pokazuju poštovanje - rekao je strateg crno-belih

Objavljeno:

Partizan je danas otputovao na drugi deo zimskih priprema u Antaliju, a Zoran Mirković je pred polazak u Tursku dao veoma interesantan intervju za Sportski Žurnal.

Trener Partizana je jednom izjavom najavio mogući odlazak iz Humske. Ipak, kada su se strasti smirile odlučeno je da Mirković ostane u klubu.

Gorčina je još tu. Partizan je veliki klub bez obzira šta ko misli, pogrešno se rukovodi trenutnom situacijom. Pogađa me kada ne pokazuju poštovanje. Razmišljao sam o o odlasku, priznajem. Međutim, tu sam dok god bude imalo smisla. Bez obzira na situaciju, obavezni smo da pobeđujemo. Svestan sam da postoji piramida, “lanac ishrane”, zna se čija usta jedu nečiju glavu. Odlazak je neminovnost, kada ne radite svoj posao kako treba, ili… Neko drugi to zaključi - rekao je Mirković.

Na pitanje da li ga je, nekadašnji saradnik i veliki prijatelj, Ljubiša Tumbaković nagovorio da ostane u Humskoj, Mirković je odgovorio:

– Jeste. Želi mi sve najbolje bez daljeg. U nekom momentu morao sam da se odvojim od matice, krenem samostalno.

Ljubiša Tumbaković na Marakani
Ljubiša Tumbaković na Marakanifoto: Reuter/Marko Đurica

Povela se priča oko večitog derbija i spornog gola Ričmonda Boaćija, ostaje veliko pitanje da li je bio gol za Crvenu zvezdu.

- Nisam zaključio ni dan danas. Dok god neko ne priloži pravi dokaz, moraćemo da verujemo na ''majke mi'' jednom čoveku. Pošto drugom, na ''majke mi'', pola Srbije neće. Čak je i glava tog sudije bila metar van linije - rekao je Mirković za Žurnal i dodao:

- Tu je ključni čovek bio, čini mi se, Ben, pritrčao i uzviknuo ''gol''. Prelomio arbitra. Leva noga mu je bila 20 centimetara od linije. Tek kad je Stojke izbio loptu došao je i počeo da nišani. Kasno!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.