PARTIZAN OTIŠAO U TURSKU, MIRKOVIĆ POVEO 28 IGRAČA: 4 ostala u Beogradu, naknadno pristiže pojačanje iz Zvezde!
Fudbaleri Partizana otputovali su na drugi deo priprema u Tursku, Foto: Starsport©

Boraviće u Beleku

PARTIZAN OTIŠAO U TURSKU, MIRKOVIĆ POVEO 28 IGRAČA: 4 ostala u Beogradu, naknadno pristiže pojačanje iz Zvezde!

Na spisku je 25 igrača i 3 golmana

Objavljeno: 08:53h
Aleksa Radosavljević

Fudbaleri Partizana otputovali su u petak ujutru na drugi deo priprema u turski Belek, gde će boraviti do 8. februara.

Posle 15 dana rada u Beogradu, vreme je za selidbu u toplije krajeve, gde će se uporedo sa treninzima igrati i pripremne utakmice u kojima će trener Zoran Mirković birati najbolju postavu koja će početi prolećni deo sezone.

Mesta u avionu nije bilo za sve igrače koji su se našli na prvoj prozivci u 2019. godini, pa su tako u Beogradu ostali mladi štoper Bojan Balaž koji je vraćen u omladinski tim, zatim Luka Cucin koga očekuje pozajmica, Jovan Kokir je u Teleoptiku, dok će golman Marko Jovičić potražiti novu sredinu.

Dvojica fudbalera će se ekipi u Beleku priključiti naknadno i to su Marko Janković koji stiže 1. februara, a 28. januara dolazi i novajlija koji je došao iz Crvene zvezde Radivoj Bosić.

Mirković na put vodi dakle 28 igrača (25 igrača i 3 golmana).

Golmani: Vladimir Stojković, Filip Kljajić i Aleksandar Popović; Defanzivci: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić, Svetozar Marković, Slobodan Urošević, Mark Valiente, Gabrijel Enake, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović; Vezisti: Filip Stevanović, Saša Ilić, Nebojša Kosović, Armin Đerlek, Đorđe Ivanović, Danilo Pantić, Zoran Tošić, Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Musa Ndžaj, Goran Zakarić, Aleksandar Šćekić; Napadači: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš, Dejan Georgijević.

Tokom boravka u Turskoj, Partizan će odigrati i pet kontrolnih utakmica. Prva prva povera očekuje Partizan 28. januara, kada će crno-beli odmeriti snage sa češkim Slovanom iz Libereca. Zatim, 31. januara na programu je duel sa poljskom Krakovijom, a četiri dana kasnije – 3. februara klub iz Humske na megdan Šahtjoru iz Donjecka.

Druga teška provera očekuje Partizan 6. februara kada je zakazana kontrolna utakmica sa ruskim premijerligašem Krila Sovjetov, koji sa klupe predvodi Miodrag Grof Božović, a dan pred povrazak u Beograd – 7. februara crno-bele će imati najslabiji ispit protiv Mladosti iz Doboja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.