LEGENDA SE USPROTIVILA NAMERI UPRAVE CRNO-BELIH: Stadion Partizana ne treba da menja ime!
Milorad Vučelić i Ivan Ćurković, Foto: Fonet

šta vi mislite?

LEGENDA SE USPROTIVILA NAMERI UPRAVE CRNO-BELIH: Stadion Partizana ne treba da menja ime!

Počasni predsednik crno-bellih se ne slaže sa namerom aktuelne uprave

Objavljeno:

Dvadeset i pet godina previranja, debata, suđenja i na kraju je crno-bele porodica dobila u vlasništvo stadion u Humskoj ulici.

Nakon što je i pravosnažno postalo jasno da stadion u Humskoj pripada JSD Partizan, čelnici crno-belih istakli su da žele da promne ime stadiona!

Ipak, počasni predsednik Partizana, Ivan Ćurković se ne slaže sa tim predlogom.

Mislim da treba da ostane sadašnje ime, a to znači Stadion Partizana. To je ime koje je najprikladnije današnjem vremenu. Poznato je da je Partizan kroz svoju istoriju imao mnoga velika imena fudbala. Ako bi se recimo dalo ime nekog igrača, drugi bi se naljutio, uvredio bi se. Takav potez bi uneo razdor i probleme. A to nam je u ovom momentu najmanje potrebno - rekao je Ivan Ćurković, počasni predsednik FK Partizan za Politiku.

Stadion Partizana
Stadion Partizanafoto: Starsport©

Partizanov stadion bi mogao da nosi ime neke velike svetske firme, najavio je potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić. Kao što je to slučaj sa "Etihardom" u Mančesteru, "Alijanc arene" u Minhenu i još mnogo drugih sličnih primera.

Pokušaćemo da brendiramo ime stadiona. Već imamo pregovore sa francuskim fimama, čak i iz Kine koje su raspoložene – istakao je Vuletić gostujući u jutarnjem programu na TV Prva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.