PRELOMILI U HUMSKOJ: Štoper napustio Partizan!
Fotka sa prvog treninga Partizana u ovoj godini, Foto: Starsport©

MORALO JE TAKO

PRELOMILI U HUMSKOJ: Štoper napustio Partizan!

On će sada u novom klubu morati da se bori za minute

Objavljeno:

Supertalentovani štoper Strahinja Bošnjak, koji je prethodni period proveo na pozajmici u Zemunu, opet je napustio Partizan, ali se ovoga puta preselio malo bliže, na Voždovac, u Zaplanjsku ulicu, gde igra istoimeni klub.

Nakon šest mesecei provedenih u redovima Zemuna, Bošnjak se vratio u svoj matični klub, ali pošto trenutno nije u planovima trenera Zorana Mirkovića on će više minuta za sebe morati da potraži u nekoj novoj sredini.

U red za usluge ovog defanzivca stalo je nekoliko timova, a najkonkretniji bio je Voždovac, koji je privoleo mladog štopera i koji bi u petak trebalo da ga predstavi kao novo pojačanje.

On je u jesenjem delu prvenstva odigrao osam utakmica za Zemunce, a za to vreme postao je i član mlade reprezentacije, koja će narednog leta predvođena selektorom Goranom Đorovićem igrati Evropsko prvenstvo, na kom će biti i mladi štoper.

Naravno, radi se o momku koji je prošao kompletnu fudbalsku školu u Zemunelu, u crno-belom taboru, ali očigledno da nije uspeo da se progura do mesta startera u voljenom klubu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.