FULAM PROTERAO IGRAČA KOGA JE MITAR HVATAO ZA GUŠU: Uhapsili ga jer je nasrnuo i na čelnika kluba i obezbeđenje!
Abubakar Kamara je bio u sukobu sa Aleksandrom Mitrovićem, Foto: Printscreen/Youtube/Sport Klub

Otkrivena pozadina incidenta

FULAM PROTERAO IGRAČA KOGA JE MITAR HVATAO ZA GUŠU: Uhapsili ga jer je nasrnuo i na čelnika kluba i obezbeđenje!

Kamari je zabranjeno da uopšte priđe klupskim prostorijama

Objavljeno:

Abubakar Kamara je završio svoje u Fulamu, pošto je očigledno da je pogubio sve konce u svom ponašanju, nakon najnovijih incidenata čiji je vinovnik.

U sredu se pojavila vest da je problematični Francuz uhapšen, a sada je otkrivena i cela pozadina priče, pošto u klubu ne žele da ćute o njegovom ponašanju, i već mu je rečeno da može da pakuje kofere.

Abubakar Kamara je završio svoje u Fulamu
Abubakar Kamara je završio svoje u Fulamufoto: AP

Kamara je inače uhapšen ispred trening centra Fulama zato što je napao klupskog zvaničnika i udario čoveka iz obezbeđenja, a razbijao je i vrata i prozore u naletu besa.

Sve je počelo od onog preotimanja penala Aleksandru Mitrović zbog čega je razbesneo i trenera Ranijerija, pa je potom došlo do sukoba sa Srbinom na času joge kada je vređao i omalovažavao učitelja i zbog toga je bio prebačen da trenira sa ekipom do 23 godine.

U međuvremenu prvotimci Fulama su dobili slobodno s obzirom da nemaju obaveza za vikend, ali se to nije odnosilo na njega, jer je on izopšten iz prvog tima i prebačen u mladi tim koji je imao trening u ponedeljak.

Kamara se nije pojavio na tom treningu zbog čega je klub rešio i da ga finansijski kazni, a to se posebno nije svidelo prgavom francuskom igraču koji je odmah pohitao u trening centar kako bi to što imao raspravio sa čelnikom Alisterom Mekintošom.

Abubakar Kamara je nasrnuo i na zvaničnika kluba i na obezbeđenje
Abubakar Kamara je nasrnuo i na zvaničnika kluba i na obezbeđenjefoto: AP

U njihovu svađu se umešalo obezbeđenje, jer je on bio previše agresivan, pa je na sve to nasrnuo i na njih zbog čega je pozvana policija koja ga je na licu mesta i uhapsila.

Zbog toga je Fulam odlučio da ga suspenduje i zabrani mu da priđe blizu trening centra i učestvuje u bilo kakvim klupskim aktivnostima, dok ne pronađe novi klub.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.