NEJMAR OPET DOŽIVEO PRELOM NA ISTOM MESTU: Protivnički igrači ga namerno izlomili, jer ih je 'izazivao'!
Nejmaru je opet pukla kost pete metatarzalne kosti, Foto: EPA/Yoan Valat

Moraće na pauzu

NEJMAR OPET DOŽIVEO PRELOM NA ISTOM MESTU: Protivnički igrači ga namerno izlomili, jer ih je 'izazivao'!

Njihovo opravdanje je bilo da je svojim valjanjem i jaukanjem podstakao takvu reakciju da ga još viđe tuku

Objavljeno:

Nejmar će, po svemu sudeći, ponovo na višemesečnu pauzu zbog naprsnuća pete metatarzalne kosti.

Na utakmici Kupa Francuske najskuplji igrač sveta je skupo platio pobedu PSŽ-a nad Strazburom i u suzama je izašao sa terena.

Igrači domaćeg tima nisu štedeli nimalo Brazilca, a kao da ih je dodatno iritiralo to što je posle startova padao i kukao, pa su još dodatno bili oštri prema njemu.

Moataz Zamzemi je čak tri puta u istom minutu uspeo da napravi žestoke faulove nad prvom zvezdom "svetaca" zbog čega je ovaj na kraju i morao da suznim očima da napusti teren.

- Triput su ga faulirali u nizu, a sudija se nije oglasio. Izvrnuo je nogu... Nejmar je zabrinut, jer je u pitanju isto stopalo, isto mesto - besneo je Tomas Tuhel, podsetivši da je Nejmar u februaru 2018. doživela prelom pete metatarzalne kosti (koja se pruža tik iza malog prsta na stopalu), zbog čega nije igrao sve do Mundijala.

Sa druge strane igrači PSŽ-a su okrivili brazilskog igrača da je svojim ponašanjem izazvao takve startove.

- Sve mi razumemo, to je Nejmarov stil, ali... momak, nemoj da budeš na terenu i da se onda žališ kada te šutnu. Veliki je on igrač, poštujem ga, neka on uživa, samo neka ne cmizdri posle - rekao je posle meča Strazburov vezista Antoni Gonsalveš.

Ubrzo posle meča Nejmarov tim se oglasio da je ponovo isto mesto na petoj metatarzalnoj kosti povređeno i da će se videti narednih dana koji će koraci u lečenju biti preduzeti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.