POJAČANJE ZA PARTIZAN: Poznati MMA borac posetio crno-bele na treningu u Zemunelu!
Bojan Veličković u poseti FK Partizan, Foto: FK Partizan

iznenađenje

POJAČANJE ZA PARTIZAN: Poznati MMA borac posetio crno-bele na treningu u Zemunelu!

Igrao je fudbal za Vojvodinu, Novi Sad i Kabel

Objavljeno:

FK Partizan posetio je Bojan Veličković prvi Srbin u UFC, a sada borac u prvoj profesionalnoj MMA ligi na svetu ( PROFFESIONAL FIGHTERS LEAGUE).

U MMA sam od 2010. godine, za takmičenje sam čuo preko drugova koji su veoma uspešni borci. Pre toga trenirao sam kik-boks dve, tri godine. Ono što me je najviše privuklo i što krasi ovaj sport, jeste znanje i ostalih borilačkih sportova, od kojih mi je najdraži džijudžicu. Naučio sam dosta i o rvanju, ali mentalna brzina i fokus u džijudžicu, što na japanskom znači „nežna umetnost“ je moja omiljena disciplina - rekao je Bojan Veličković.

Iako je rođen u Novom Sadu, gde je prve fudbalske korake napravio u FK Vojvodina u kojem je trenirao od 5. do 10. godine, zatim u FK Novi Sad i FK Kabel, Bojan priznaje da mu je ljubav prema crno-beloj boji prenela majka.

Mama obožava Partizan. Kada je nedavno bila u Americi nije propustila nijednu fudbalsku, košarkašku i rukometnu utakmicu − kaže Bojan.

Bojan je obišao SC Partizan-Teleoptik tokom kojeg se upoznao sa prvotimcima i zaposlenima.

Izuzetna mi je čast što sam posetio sportski centar i uverio se da je jedan od najboljih u Evropi o čemu sam slušao. Posebno mi je drago što sam upoznao igrače i video da Partizan živi kao prava porodica od ekonoma, fizioterapeuta, žena koje održavaju centar. Ovde su vrhunski uslovi za rad i život. Svi momci su sjajni, a posebno bih izdvojio Sašu Zdjelara, koji je deo mog intervjua postavio na Instagram, odakle je i krenula čitava ideja, Daču Pantića koji zna i prati moj rad i MMA borbe u Americi i Vladimira Stojkovića zbog snažnog karaktera koji ima - zaključio je Veličković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.