SVET JE DOBIO NOVOG BALOTELIJA: Svađa sa Mitrom, pa nabadanje na treningu, a sada je uhapšen zbog tuče!
Abubakar Kamara je uhapšen, Foto: AP

nije normalan

SVET JE DOBIO NOVOG BALOTELIJA: Svađa sa Mitrom, pa nabadanje na treningu, a sada je uhapšen zbog tuče!

Iz Fulama se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji...

Objavljeno:

Napadač Fulama Abubakar Kamara uhapšen je pod sumnjom da je naneo telesne povrede jednom licu tokom tuče koja je izbila u trening kompleksu ovog kluba.

Policija je intervenisala na poziv upućen iz Montspur Parka u ponedeljak popodne, a posle informacije o incidentu čiji je vinovnik Francuz. Dejli Mejl saznaje da je u tuči učestvovao i jedan član stručnog štaba.

Prema njihovim saznanjima, nakon što je izbačen iz prvog tima od strane trenera Klaudija Ranijerija, Kamara je stigao u ponedeljak popodne u kamp Fulama s namerom da se dogovori o daljim koracima u karijeri s rukovodstvom kluba. Ali, poseta je završena njegovim hapšenjem.

.

- Policija je pozvana u ponedeljak nešto posle 17 časova nakon informacija o tuči u trening kompleksu. Tom prilikom policajci su priveli čoveka u 20-im godinama zbog kriminalnog postupka. On se nalazi u pritvoru u londonskoj policijskoj stanici. Ispitivanje se nastavlja - saopštio je portparol policije.

Mitrović i Kamara u klinču
Mitrović i Kamara u klinču foto: AP

Iz Fulama se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji.

- Klub je zahvalan na brzoj rerakciji policiji nakon prijavljenog incidenta. Uhapšenom licu neće više biti omogućen ulazak u trening kompleks i neće moći da učestvuje u klupskim aktivnostima. Sarađivaćemo sa policijom na ovom slučaju - poručili su iz Fulama.

Ovaj incident samo je jedan od problema u nizu koje je napravio Abubakar Kamara. Francuz se navodno početkom meseca potukao sa srpskim reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem na času joge, a posle toga menadžer Ranijeri ga je odstranio iz prvog tima. Prethodnih dana pisalo se o transferu napadača u Tursku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.